Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelt u 
Reageer hier op

waar blijft mijn email

Avatar
door
Vaste forum gast
Berichten: 1
Geregistreerd: ‎12-12-2013
  • Eerste post
Bericht 1 van 2 (3.712 Weergaven)

Hallo,

 

ik zit al een aantal jaren op een spelletjes site, en krijg geregeld een email, met aanbiedingen. nou is het officieel een amerikaans bedrijf maar ook nederland heeft een site voor spellen.

nou is mijn laatste aankoop op 7 sept 2013 geweest. op 14 sept 2013 een nieuwe modem gekregen. en u raad het al, ik krijg ineens geen mail meer van dit bedrijf.

 

ben daar pas 4 weken geleden achter gekomen, vond het ineens vreemd dat ik geen aanbiedingen kreeg. dus een mail gestuurd naar de site en volgens hun ligt het aan kpn dat het niet binnen komt. ook al contact gehad via twitter, maar omdat je daar maar weinig tekens kan gebruiken, ga ik het hier maar proberen.

 

Vraag 1:

Waarom krijg ik ineens die mail niet meer?

Vraag 2:

Als ik me inschrijf bij de nederlandse site voor een dagelijkse email, krijg netjes een verificatie mail om te bevestigen, en krijg dan u ontvangt nu een mail, dus niet. dag erop nog geen aanbiedingen?

Vraag 3:

Heeft het misschien toch te maken dat we een andere modem hebben gekregen en misschien met de ip adressen iets is gebeurd?

 

Het is mij allemaal een raadsel, maar zou graag een oplossing zien.

Re: waar blijft mijn email

Avatar
door KPN Webcare Specialist
KPN Webcare Specialist
Berichten: 877
Geregistreerd: ‎05-11-2012
  • Gelauwerd
  • Eerste post
  • Eerste kudo
Bericht 2 van 2 (3.632 Weergaven)

Dag Edciel,

 

Bedankt voor jouw bericht. Ik heb inderdaad ook jouw bericht op Twitter voorbij zien komen. We hebben even overlegd met meerdere collega's en wij vermoeden dat dit niet aan KPN kan liggen. Wanneer je wél gewoon mails van andere ontvangers ontvangt, dan werkt alles goed. Wanneer je alleen bepaalde mails niet meer ontvangt, kan het in je SPAM map terecht komen of het is zo dat er iets aan de zijde van de mail-aanbieder veranderd is. Helaas kan ik je niet verder helpen of adviseren in deze. Ik hoop dat je de oorzaak snel zult vinden. 

Met vriendelijke groet,

Burhan


Nieuw op het forum? Lees eerst onze huisregels. Met een kudo geef je waardering aan anderen, door een bericht als oplossing te accepteren ben je blij met het antwoord. Helaas kunnen wij niet op ongevraagde priveberichten reageren.

Reageer op dit onderwerp

Geavanceerde opties Plaats reactie