Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelt u 
Reageer hier op
Geaccepteerde oplossing

webmail op iPad

Avatar
door
Forum gast
Berichten: 1
Geregistreerd: ‎01-03-2013
  • Eerste post
Bericht 1 van 3 (10.569 Weergaven)

Ik heb hetzelfde probleem als Wilfried, zie

http://forum.kpn.com/t5/E-mail/Webmail-op-ipad/td-p/45328

Dit probleem is bekend bij KPN en wordt gewoonweg niet opgelost. Je krijgt een standaardmail over de Instellingen van webmail, maar geen oplossing, want ik kan nog steeds geen webmail beantwoorden op de iPad. Ook word er doodleuk gemaild dat het probleem niet bekend is. Bovenstaande link getuigt van het tegendeel. Dit is niet zo fraai en gezien het feit dat er geen helpende hand wordt geboden, ik kan mijn webmail van een andere provider wel beantwoorden dus het probleem ligt bij de webmail van KPN, ben ik geneigd contact op te nemen met Tros Radar voor een koude douche. Tenslotte krijg ik ook een koude douche van het gebrek aan service. De case van Wilfried is ook gesloten zonder oplossing of in te gaan op het probleem. Ik kan me niet voorstellen dat een klantenservicemedewerker op die manier eer van zijn werk heeft. Of de betrokkenheid is er gewoonweg niet en het zal ze een zorg zijn.

Re: webmail op iPad

Avatar
door KPN Webcare Specialist
KPN Webcare Specialist
Berichten: 877
Geregistreerd: ‎05-11-2012
  • Gelauwerd
  • Eerste post
  • Eerste kudo
Bericht 2 van 3 (10.413 Weergaven)

Beste fragolino,

 

Wat ik je wil aanraden is om even een andere browser te proberen. Ik zou bijvoorbeeld firefox downloaden en installeren. Probeer dan nogmaals de webmail te openen en de webmail te benaderen. Een andere oplossing kan ik je helaas niet aanreiken omdat webmail bij jou gewoon werkt op de computer. Het kan ook heel goed liggen aan je instellingen van de Ipad. Andere mensen met een Ipad ervaren dit probleem niet.

 

Ik hoop je bij deze voldoende te hebben geinformeerd.

 

Met vriendelijke groet,

 

Burhan

 

 


Nieuw op het forum? Lees eerst onze huisregels. Met een kudo geef je waardering aan anderen, door een bericht als oplossing te accepteren ben je blij met het antwoord. Helaas kunnen wij niet op ongevraagde priveberichten reageren.
Highlighted

Re: webmail op iPad

Avatar
door
Allround expert
Berichten: 288
Geregistreerd: ‎23-01-2013
  • Eerste post
  • Eerste kudo
  • Zilveren griffel
Bericht 3 van 3 (10.405 Weergaven)

Ik gebruik de e-mail van KPN op mijn ipad en iphone, nergens last van. Wat bedoel je precies met de webmail, ga je echt in de browser naar de webmail toe, of heb je de e-mail ingesteld in je mail app? 

Goede groet,
Addy

Reageer op dit onderwerp

Geavanceerde opties Plaats reactie