Welkom op het KPN forum

Help

E-mail

Beantwoorden
Forum gast
fragolino
Berichten: 1
Geregistreerd: ‎01-03-2013
Geaccepteerde oplossing

webmail op iPad

Ik heb hetzelfde probleem als Wilfried, zie

http://forum.kpn.com/t5/E-mail/Webmail-op-ipad/td-p/45328

Dit probleem is bekend bij KPN en wordt gewoonweg niet opgelost. Je krijgt een standaardmail over de Instellingen van webmail, maar geen oplossing, want ik kan nog steeds geen webmail beantwoorden op de iPad. Ook word er doodleuk gemaild dat het probleem niet bekend is. Bovenstaande link getuigt van het tegendeel. Dit is niet zo fraai en gezien het feit dat er geen helpende hand wordt geboden, ik kan mijn webmail van een andere provider wel beantwoorden dus het probleem ligt bij de webmail van KPN, ben ik geneigd contact op te nemen met Tros Radar voor een koude douche. Tenslotte krijg ik ook een koude douche van het gebrek aan service. De case van Wilfried is ook gesloten zonder oplossing of in te gaan op het probleem. Ik kan me niet voorstellen dat een klantenservicemedewerker op die manier eer van zijn werk heeft. Of de betrokkenheid is er gewoonweg niet en het zal ze een zorg zijn.

KPN Webcare Specialist
Burhan
Berichten: 701
Geregistreerd: ‎05-11-2012

Re: webmail op iPad

Beste fragolino,

 

Wat ik je wil aanraden is om even een andere browser te proberen. Ik zou bijvoorbeeld firefox downloaden en installeren. Probeer dan nogmaals de webmail te openen en de webmail te benaderen. Een andere oplossing kan ik je helaas niet aanreiken omdat webmail bij jou gewoon werkt op de computer. Het kan ook heel goed liggen aan je instellingen van de Ipad. Andere mensen met een Ipad ervaren dit probleem niet.

 

Ik hoop je bij deze voldoende te hebben geinformeerd.

 

Met vriendelijke groet,

 

Burhan

 

 

Allround expert
gshumway
Berichten: 288
Geregistreerd: ‎23-01-2013

Re: webmail op iPad

Ik gebruik de e-mail van KPN op mijn ipad en iphone, nergens last van. Wat bedoel je precies met de webmail, ga je echt in de browser naar de webmail toe, of heb je de e-mail ingesteld in je mail app? 

Goede groet,
Addy