Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelt u 
X

Hallo! Welkom op het KPN forum. Maak een account aan of log nu in om mee te doen op het forum. Zo blijf je onder andere op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door je te abonneren op onderwerpen, kun je zelf vragen stellen of een andere klant helpen.

Beantwoorden

H220N port-forwarding

Avatar
door
Actief Forum Lid
Berichten: 5
Geregistreerd: ‎01-02-2012
  • Eerste post
  • Het begin is er
Bericht 1 van 9 (4.575 Weergaven)

Beste Forum-gebruikers,

 

Ik zit met een probleem, ik probeer namelijk poorten open te zetten voor mijn Call of Duty 4 Server, maar echter het probleem is dat ik deze poorten niet open krijg.

DMZ Host staat aan en mijn poorten staan open op mijn static ip.

 

Iemand een idee om mijn poorten alsnog open te krijgen?

 

Alvast bedankt,

 

M. Schoutens

Re: H220N port-forwarding

Avatar
door
Actief Forum Lid
Berichten: 5
Geregistreerd: ‎01-02-2012
  • Eerste post
  • Het begin is er
Bericht 2 van 9 (4.542 Weergaven)

Niemand een idee?

Re: H220N port-forwarding

Avatar
door
Allround expert
Berichten: 424
Geregistreerd: ‎10-08-2011
  • Eerste post
  • Eerste kudo
  • Zilveren griffel
Bericht 3 van 9 (4.536 Weergaven)

Beste mschoutens,

 

De volgende instructies zijn voor het open zetten van poorten t.b.v. een spelcomputer:

 

http://kpn-customer.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/7259

 

Dat is vergelijkbaar met de poorten die jij wilt open zetten.

 

Succes!

Re: H220N port-forwarding

Avatar
door
Actief Forum Lid
Berichten: 5
Geregistreerd: ‎01-02-2012
  • Eerste post
  • Het begin is er
Bericht 4 van 9 (4.534 Weergaven)
Alvast bedankt voor uw reactie, echter betreft het niet om een spelcomputer maar mijn vaste pc.

Re: H220N port-forwarding

Avatar
door
Allround expert
Berichten: 424
Geregistreerd: ‎10-08-2011
  • Eerste post
  • Eerste kudo
  • Zilveren griffel
Bericht 5 van 9 (4.532 Weergaven)

Dat weet ik, maar de werkwijze is hetzelfde...

 

Nogmaals, succes!

Re: H220N port-forwarding

Avatar
door
Actief Forum Lid
Berichten: 5
Geregistreerd: ‎01-02-2012
  • Eerste post
  • Het begin is er
Bericht 6 van 9 (4.530 Weergaven)
Ik ga het vanmiddag even proberen! nogmaals bedankt.

Re: H220N port-forwarding

Avatar
door
Expert
Berichten: 127
Geregistreerd: ‎16-08-2011
  • Eerste post
  • Eerste kudo
  • Schrijver
Bericht 7 van 9 (4.525 Weergaven)

mschoutens, 

 

Dat er amper iets in te stellen is is security beleid van KPN. Het modem is bedoeld als Residential Gateway. Ik zou ook nog even kijken naar de eerder geposte link over instellen van het modem t.b.v. spelcomputers. Een andere modem aanschaffen is een rigoreuze maatregel. Wel zit je dan met eventuele telefonie instellingen als je internetplusbellen hebt, en KPN zal je zelf gekochte modem niet ondersteunen bij problemen. 

 

Succes, 

Fiberman

Re: H220N port-forwarding

Avatar
door
Vaste forum gast
Berichten: 3
Geregistreerd: ‎23-03-2013
  • Eerste post
  • Het begin is er
Bericht 8 van 9 (1.399 Weergaven)

Het forwarden van porten op de ZTE H220 van KPN is ondanks dat de functionaliteit wel aanwezig is in de modem niet functioneel.

 

Om toch een server te draaien of poorten open te zetten kun je het modem wel als dmz host instellen. Belangrijk is dan om een goede firewall te hebben of een router te gebruiken zodat er vanaf het internet niet op je locale netwerk toegang verkregen kan worden.

 

Itv decoders hebben een eigen ip die ze via dhcp verkrijgen en daarbij ook de andere zaken, dus rechtsreeks van kpn via het modem. Zou dus hier geen effect op moeten hebben.

 

Het instellen van een modem op deze manier is geheel voor eigen risico en niet voor beginners.

Re: H220N port-forwarding

Avatar
door
Nieuwe adviseur
Berichten: 6
Geregistreerd: ‎22-03-2013
  • Eerste post
  • Het begin is er
Bericht 9 van 9 (1.375 Weergaven)

beste,

 

in de h220n staan er al poorten voor geconfigureed echter werken deze niet altijd,

ik heb deze ervaring met de applicatie HTTP voor 80 dat deze niet goed werkt,

wanneer je los de app aanmaakt krijg je het wel goed voor elkaar.

dan heb je verder geen dmz nodig dit is meestal weer nadelig als met meerdere apparaten op 1 netwerk zit

 

X

Zelf ook meedoen?

Registreer

Heb je al een account?

Inloggen