Welkom op het KPN forum

Help

Internet

Beantwoorden
Adviseur
Bijenzalf
Berichten: 11
Geregistreerd: ‎02-03-2013

Re: Open zetten Poort 443

[ Bewerkt ]

Hey,

 

Helpt wel, maar de Apache wilt niet aan.

13:27:02  [Apache]     Attempting to start Apache app...
13:27:03  [Apache]     Status change detected: running
13:27:05  [Apache]     Status change detected: stopped
13:27:05  [Apache]     Error: Apache shutdown unexpectedly.
13:27:05  [Apache]     This may be due to a blocked port, missing dependencies,
13:27:05  [Apache]     improper privileges, a crash, or a shutdown by another method.
13:27:05  [Apache]     Check the "/xampp/apache/logs/error.log" file
13:27:05  [Apache]     and the Windows Event Viewer for more clues

 

Edit: Localhost is niet bereikbaar.

Adviseur
pracker
Berichten: 12
Geregistreerd: ‎15-02-2013

Re: Open zetten Poort 443

Dus je wilt eigenlijk een webserver opzetten. Ik weet niet of dit het juiste forum is waar je antwoorden zal krijgen op vragen mbt Xampp. Het openzetten van poorten in het modem is beantwoord door Skuilman.

Adviseur
Bijenzalf
Berichten: 11
Geregistreerd: ‎02-03-2013

Re: Open zetten Poort 443

Een webserver op zetten verder kan ik wel, maar ik moet dan poort 443 open zetten, wat me niet lukt...

Adviseur
Bijenzalf
Berichten: 11
Geregistreerd: ‎02-03-2013

Re: Open zetten Poort 443

Bump.

Adviseur
Bijenzalf
Berichten: 11
Geregistreerd: ‎02-03-2013

Re: Open zetten Poort 443

bumpje!

Expert
erictemmen
Berichten: 120
Geregistreerd: ‎28-10-2012

Re: Open zetten Poort 443

[ Bewerkt ]

Als je dit gevolgd hebt: http://www.youtube.com/watch?v=c1m56HZRwuk en er blijkt uit de logfile dat port 443 geblokkeerd is dan staat er een firewall op je PC waarop Apache draait aan. Hoe je die uitzet hangt af van de Firewall.

Adviseur
Bijenzalf
Berichten: 11
Geregistreerd: ‎02-03-2013

Re: Open zetten Poort 443

Zelfs als ik mijn firewall uit zet gebeurt er niets.