Beantwoorden

Re: Open zetten Poort 443

[ Bewerkt ]
Avatar
door
Adviseur
Berichten: 11
Geregistreerd: ‎02-03-2013
  • Eerste post
  • Komt op stoom
  • Het begin is er
Bericht 11 van 17 (7.171 Weergaven)

Hey,

 

Helpt wel, maar de Apache wilt niet aan.

13:27:02  [Apache]     Attempting to start Apache app...
13:27:03  [Apache]     Status change detected: running
13:27:05  [Apache]     Status change detected: stopped
13:27:05  [Apache]     Error: Apache shutdown unexpectedly.
13:27:05  [Apache]     This may be due to a blocked port, missing dependencies,
13:27:05  [Apache]     improper privileges, a crash, or a shutdown by another method.
13:27:05  [Apache]     Check the "/xampp/apache/logs/error.log" file
13:27:05  [Apache]     and the Windows Event Viewer for more clues

 

Edit: Localhost is niet bereikbaar.

Re: Open zetten Poort 443

Avatar
door
Adviseur
Berichten: 12
Geregistreerd: ‎15-02-2013
  • Eerste post
  • Eerste kudo
  • Komt op stoom
Bericht 12 van 17 (7.158 Weergaven)

Dus je wilt eigenlijk een webserver opzetten. Ik weet niet of dit het juiste forum is waar je antwoorden zal krijgen op vragen mbt Xampp. Het openzetten van poorten in het modem is beantwoord door Skuilman.

Re: Open zetten Poort 443

Avatar
door
Adviseur
Berichten: 11
Geregistreerd: ‎02-03-2013
  • Eerste post
  • Komt op stoom
  • Het begin is er
Bericht 13 van 17 (7.146 Weergaven)

Een webserver op zetten verder kan ik wel, maar ik moet dan poort 443 open zetten, wat me niet lukt...

Re: Open zetten Poort 443

Avatar
door
Adviseur
Berichten: 11
Geregistreerd: ‎02-03-2013
  • Eerste post
  • Komt op stoom
  • Het begin is er
Bericht 14 van 17 (7.121 Weergaven)

Bump.

Re: Open zetten Poort 443

Avatar
door
Adviseur
Berichten: 11
Geregistreerd: ‎02-03-2013
  • Eerste post
  • Komt op stoom
  • Het begin is er
Bericht 15 van 17 (7.106 Weergaven)

bumpje!

Re: Open zetten Poort 443

[ Bewerkt ]
Avatar
door
Expert
Berichten: 120
Geregistreerd: ‎28-10-2012
  • Eerste post
  • Eerste kudo
  • Schrijver
Bericht 16 van 17 (7.068 Weergaven)

Als je dit gevolgd hebt: http://www.youtube.com/watch?v=c1m56HZRwuk en er blijkt uit de logfile dat port 443 geblokkeerd is dan staat er een firewall op je PC waarop Apache draait aan. Hoe je die uitzet hangt af van de Firewall.

Re: Open zetten Poort 443

Avatar
door
Adviseur
Berichten: 11
Geregistreerd: ‎02-03-2013
  • Eerste post
  • Komt op stoom
  • Het begin is er
Bericht 17 van 17 (7.056 Weergaven)

Zelfs als ik mijn firewall uit zet gebeurt er niets.