Internet

  • Laatste activiteit 18-09-2014
  • 303 Nu online
  • 83817 Berichten
  • 34445 Leden

Re: Open zetten Poort 443

[ Bewerkt ]

Hey,

 

Helpt wel, maar de Apache wilt niet aan.

13:27:02  [Apache]     Attempting to start Apache app...
13:27:03  [Apache]     Status change detected: running
13:27:05  [Apache]     Status change detected: stopped
13:27:05  [Apache]     Error: Apache shutdown unexpectedly.
13:27:05  [Apache]     This may be due to a blocked port, missing dependencies,
13:27:05  [Apache]     improper privileges, a crash, or a shutdown by another method.
13:27:05  [Apache]     Check the "/xampp/apache/logs/error.log" file
13:27:05  [Apache]     and the Windows Event Viewer for more clues

 

Edit: Localhost is niet bereikbaar.

Bericht 11 van 17 (7.123 Weergaven)
Avatar
door
Adviseur
Berichten: 11
Geregistreerd: ‎02-03-2013
  • Eerste post
  • Komt op stoom
  • Het begin is er

Re: Open zetten Poort 443

Dus je wilt eigenlijk een webserver opzetten. Ik weet niet of dit het juiste forum is waar je antwoorden zal krijgen op vragen mbt Xampp. Het openzetten van poorten in het modem is beantwoord door Skuilman.

Bericht 12 van 17 (7.110 Weergaven)
Avatar
door
Adviseur
Berichten: 12
Geregistreerd: ‎15-02-2013
  • Eerste post
  • Eerste kudo
  • Komt op stoom

Re: Open zetten Poort 443

Een webserver op zetten verder kan ik wel, maar ik moet dan poort 443 open zetten, wat me niet lukt...

Bericht 13 van 17 (7.098 Weergaven)
Avatar
door
Adviseur
Berichten: 11
Geregistreerd: ‎02-03-2013
  • Eerste post
  • Komt op stoom
  • Het begin is er

Re: Open zetten Poort 443

Bump.

Bericht 14 van 17 (7.073 Weergaven)
Avatar
door
Adviseur
Berichten: 11
Geregistreerd: ‎02-03-2013
  • Eerste post
  • Komt op stoom
  • Het begin is er

Re: Open zetten Poort 443

bumpje!

Bericht 15 van 17 (7.058 Weergaven)
Avatar
door
Adviseur
Berichten: 11
Geregistreerd: ‎02-03-2013
  • Eerste post
  • Komt op stoom
  • Het begin is er

Re: Open zetten Poort 443

[ Bewerkt ]

Als je dit gevolgd hebt: http://www.youtube.com/watch?v=c1m56HZRwuk en er blijkt uit de logfile dat port 443 geblokkeerd is dan staat er een firewall op je PC waarop Apache draait aan. Hoe je die uitzet hangt af van de Firewall.

Bericht 16 van 17 (7.020 Weergaven)
Avatar
door
Expert
Berichten: 120
Geregistreerd: ‎28-10-2012
  • Eerste post
  • Eerste kudo
  • Schrijver

Re: Open zetten Poort 443

Zelfs als ik mijn firewall uit zet gebeurt er niets.

Bericht 17 van 17 (7.008 Weergaven)
Avatar
door
Adviseur
Berichten: 11
Geregistreerd: ‎02-03-2013
  • Eerste post
  • Komt op stoom
  • Het begin is er
Beantwoorden

Welkom

Bij de KPN Community

Log in om je profiel te bekijken en te beheren, vragen te stellen en te beantwoorden, ideeën te delen en veel meer!

Inloggen met Facebook
Heb je nog geen account?
  • Praat mee over de blogs.
  • Help mee op het forum.
  • Denk mee in 'OnsKPN'.
Registreer nu
Auteurs met de meeste kudos
Gebruiker Aantal kudos
317
117
72
42
41