Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelt u 
Reageer hier op
Geaccepteerde oplossing

MiFi modem en 4G databundel online bestellen

Avatar
door
Ervaren adviseur
Berichten: 32
Geregistreerd: ‎17-04-2013
 • Eerste post
 • Eerste kudo
 • Komt op stoom
Bericht 1 van 4 (8.750 Weergaven)

Klopt het dat de MiFi 4G met 4G databundel nog niet online te bestellen is? Op de pagina's met databundels kan je wel een abonnement samenstellen, maar verder niets bestellen. Je krijgt alleen zoekmogelijkheid naar winkels te zien.

 

Hebben alle winkels in Nederland voorraad? Ook winkels waar 4G dekking nog maar net aanwezig is of nog moet komen? Komt de besteloptie online beschikbaar? Ik ben erg benieuwd wat die combi voor 1 of 2 jaar gaat kosten met Mifi 4G.

Re: MiFi modem en 4G databundel online bestel

Avatar
door
KPN medewerker
Berichten: 294
Geregistreerd: ‎14-11-2012
 • Eerste post
 • Eerste kudo
 • Zilveren griffel
Bericht 2 van 4 (8.747 Weergaven)

Beste ucsdcom,

 

Het klopt inderdaad dat deze niet bestelbaar is via de website van KPN. De winkels hebben standaard geen routers op voorraad maar kunnen deze wel voor je bestellen. Ze hebben deze dan de volgende dag klaarliggen voor je. De locatie van de winkel maakt niet uit. Elk product, ongeacht beschikbaarheid van het signaal, kan worden besteld. 

 

Wat betreft de prijs; het apparaat is vooralsnog alleen verkrijgbaar als losse verkoop voor 169,- Euro.

Deze combineer je vervolgens met een sim only data abonnement. 

 

Met vriendelijke groet,

Daan

Re: MiFi modem en 4G databundel online bestel

Avatar
door
Ervaren adviseur
Berichten: 32
Geregistreerd: ‎17-04-2013
 • Eerste post
 • Eerste kudo
 • Komt op stoom
Bericht 3 van 4 (8.736 Weergaven)

Bedankt voor je antwoord!

Highlighted

Re: MiFi modem en 4G databundel online bestel

Avatar
door
Ervaren adviseur
Berichten: 32
Geregistreerd: ‎17-04-2013
 • Eerste post
 • Eerste kudo
 • Komt op stoom
Bericht 4 van 4 (6.880 Weergaven)
Ik gebruik dit 4G modem nu al een tijdje en wil laten weten dat het prima werkt op 2G, 3G en 4G. Het is een modem van het merk Huawei. dit merk levert al een paar jaar alle datasticks voor in laptops en sinds kort ook smartphones. De ontvangst is beter dan op mijn telefoon. Het modem is echt supersnel. inmiddels is er een app om vanaf je telefoon of tablet het modem in te stellen. (huawei app) Nieuw is dat dit modem via de app een update kan krijgen. dat is nog wel een keer nodig denk ik: Wel apart is dat het modem zichzelf af en toe weer vanzelf aanzet. Wat helpt is om bij het uitzetten de aan/uit knop langer dan 10 seconden ingedrukt te houden. Dan blijft hij wel uit, een software update om dit te verhelpen zou fijn zijn.

Wat ook lastig kan zijn: je kan er geen micro of nanosimkaart in gebruiken, dus ook niet met een simkaartadapter die er weer een gewone simkaart van maakt. Doe je dat wel, dan blijft de simkaart haken en krijg je die er bijna niet meer uit. (Staat ook in de handleiding als waarschuwing). Dit komt door de sleuf waar de simkaart in moet. Bij andere Huawei Mifi's zit het simslot onder de accu. Daar kan elke kaart met een adapter in. Gevolg: ik heb een nieuwe simkaart moeten kopen om het modem te kunnen gebruiken. Dit omdat het met mijn microsim niet ging. Het ontwerp van een volgend model moet dus mogelijk weer anders worden. De accu is niet te verwijderen bij deze Mifi. Niet meteen een probleem, maar het zou toch prettig zijn als de accu verwisselbaar is als deze stuk gaat of leeg is.

Conclusie: dit modem is snel en werkt pretig. De bediening via webinterface of app is prettig. Even opletten met de simkaart, verder een aanrader. Hiermee kan je ook met 4G verbinden als je toestel of tablet nog niet geschikt is voor 4G.

Reageer op dit onderwerp

Geavanceerde opties Plaats reactie