KPN logo klein.JPGJaap Postma wordt per 1 december 2013 de nieuwe directeur Consumenten Thuis en Consumenten Mobiel van KPN. Hij volgt Jesper Eriksen  op, die heeft besloten om KPN te verlaten. Jaap Postma  is momenteel Vice President Consumer Products en heeft de laatste twee jaar nauw samengewerkt met Jesper in het succesvol versterken van Consumenten Thuis, en meer recentelijk Consumenten Mobiel.

Lees verder...

4G.jpgVandaag gaat het 4G netwerk van KPN live in Apeldoorn. Bewoners, bezoekers en bedrijven kunnen vanaf nu gebruik maken van internetsnelheden die tot tien keer hoger liggen dan op het huidige mobiele netwerk. Dat maakt bijvoorbeeld videobellen in hoge kwaliteit mogelijk, maar ook muziek en video’s streamen zonder haperingen. De burgemeester van Apeldoorn, de heer J. Berends is enthousiast: ”Investeringen zoals deze zijn van groot belang voor de consument en het bedrijfsleven in en rondom Apeldoorn.”

Lees verder...

Al 100.000ste klant voor KPN Compleet

door op ‎26-11-2013 10:06

kpn-compleet-3-txt.jpgSinds de introductie in januari 2013 hebben inmiddels al 100.000 KPN-klanten zich aangemeld voor KPN Compleet. KPN klanten worden blijvend beloond als zij hun KPN Alles-in-1 Thuis (pakket met Interactieve TV, Internet en Bellen) met één of meerdere mobiele abonnementen van KPN of Hi combineren. Deze beloning bestaat uit o.a. gratis extra tv-zenders en dubbel zoveel MB’s en belminuten. Steeds meer consumenten kiezen ervoor al hun diensten bij KPN af te nemen. KPN verwacht dat de groei nog doorzet ondermeer omdat KPN Compleet nu ook geldt in combinatie met Hi abonnementen. De 100.000ste klant,  familie Van Bentem uit Lopik, kreeg vandaag bezoek van Maxim Hartman die de klant namens KPN op ludieke wijze in het zonnetje zette.

 

                                                  

Lees verder...

KPN kiest N=5 als nieuw bureau

door op ‎25-11-2013 09:59

reclame.jpgKPN kiest N=5 als reclamebureau om zijn nieuwe marketingkoers verder mee vorm te geven. N=5 kwam als sterkste naar voren in de pitch die KPN begin september heeft uitgeschreven. Het bureau heeft een voorstel voor een merkconcept gepresenteerd dat de juiste dynamiek en inhoud heeft waar KPN als merk naar op zoek is. Het laat zien wat telecommunicatie en IT kan toevoegen aan het leven en werk van de Nederlander. Een concept dat bruikbaar is voor de verschillende onderdelen van KPN.

Lees verder...

Het onderzoek van ACM bevestigt beeld KPN: geen overtreding mededingingswet

door op ‎21-11-2013 11:29 - laatst bewerkt op ‎21-11-2013 12:26 door Moderator

KPN logo klein.JPGDe Nederlandse mobiele telecomproviders hebben zich niet schuldig gemaakt aan overtredingen van de mededingingswet. Dat blijkt uit diepgravend en langdurig onderzoek door de Autoriteit Consument & Markt (ACM). De resultaten van het onderzoek bevestigen het beeld dat KPN zelf al had na intern onderzoek.

Lees verder...

KPN in beroep tegen boetebesluit

door op ‎20-11-2013 10:24

Nieuwe afbeelding (3).jpgKPN maakt bezwaar bij het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) tegen de viertal boetes die de Autoriteit Consument en Markt (ACM) het bedrijf heeft opgelegd wegens het vermeend benadelen van concurrenten.  ACM maakte de boetebesluiten van in totaal 972.977 euro vandaag bekend.

Lees verder...

KPN logo klein.JPGKoninklijke KPN N.V. (“KPN”) heeft voorlopige overeenstemming bereikt over de belangrijkste financiële voorwaarden van een mogelijke schikking van de procedure die wordt gevoerd door de curatoren van KPNQwest (de "curatoren"). KPN draagt EUR 50 miljoen in contanten aan de mogelijke schikking bij.

Lees verder...

KPN logo schuin.jpgOp basis van de aanwijzingen van een externe ethische hacker heeft KPN de beveiliging van het netwerk kunnen verbeteren. Bij deze zogenoemde ‘responsible disclosure’ die deze zomer plaatsvond is er geen impact geweest voor de vitale infrastructuur en zijn geen klant- of persoonsgegevens in het geding geweest.

 

Lees verder...

BASE Company verwerft 800MHz licentie

door op ‎12-11-2013 18:02

KPN logo schuin.jpgBASE Company, een 100% dochteronderneming van Koninklijke KPN N.V. (“KPN”) heeft een
2x10MHz 800MHz licentie voor de duur van 20 jaar verworven voor een totaal bedrag van 120 miljoen euro.

Lees verder...

DSC_0500.jpgVandaag gaat het 4G netwerk van KPN live in Breda. Bewoners, bezoekers en bedrijven kunnen vanaf nu gebruikmaken van internetsnelheden die tot tien keer hoger liggen dan op het huidige mobiele netwerk. KPN start bovendien een pilot met de redactie van Omroep Brabant met 4G verbindingen op hun camera’s. 4G zal door Omroep Brabant gebruikt worden om razendsnel beeld door te sturen vanaf locatie voor televisie en de website.

Lees verder...