• Laatste activiteit
    21-12-2014
  • 4118 Nu online
  • 95561 Berichten
  • 39654 Leden

3 tv haperen

  • 02-12-2012 22:13
  • 8855

Heb 3 tv aangesloten op itv ontvangers via switch. Elke keer krijg ik storing met melding schakel over naar andere zender, als je dat doet krijg ik 2 seconden beeld en stopt het beeld en geluid weer. Gisteren monteur gehad maar weet ook niet wat er aan de hand is, iemand anders wel?

Bericht 1 van 9 (8.855 Weergaven)
Avatar
door
Gewaardeerd Forum Lid
Berichten: 7
Geregistreerd: ‎15-11-2012
  • Eerste post
  • Het begin is er

Re: 3 tv haperen

Beste henklamers,

 

Een aantal zaken zijn mij niet helemaal duidelijk. Heb je het probleem met alle tv ontvangers en welk type Motorola gaat het om? Daarnaast geef je aan dat het via een switch is aangesloten. Gebruik je daarbij een draadloze verbindingsset? In dat geval raad ik je aan deze video te raadplegen.

Verder raad ik je aan de ontvanger(s) waar je problemen mee hebt eens een reset te geven, zoals beschreven wordt in dit topic.

Mocht dit alles niet tot een oplossing leiden, hoor ik het graag van je.

 

Met vriendelijke groet,

 

Jeroen

Bericht 2 van 9 (8.831 Weergaven)
Avatar
door KPN Webcare Specialist
KPN Webcare Specialist
Berichten: 699
Geregistreerd: ‎11-05-2012
  • Eerste post
  • Eerste kudo
  • Zilveren griffel

Re: 3 tv haperen

Beste Jeroen

 

alles is bekabeld aangesloten. van modem naar switch en vandaaruit alles aangesloten.

heb 2 motorola vip 1853 en 1 van vip 1963, die van 1963 is nieuw al omgeruild met 1853.

 

gr: Henk

Bericht 3 van 9 (8.821 Weergaven)
Avatar
door
Gewaardeerd Forum Lid
Berichten: 7
Geregistreerd: ‎15-11-2012
  • Eerste post
  • Het begin is er

Re: 3 tv haperen

Beste Henk,

 

Heb je voor mij in een privébericht je postcode, huisnummer en telefoonnummer? Dan wil ik graag nog een paar zaken voor je nakijken en zien of ik tot een oplossing kan komen!

 

Groeten,

 

Jeroen

Bericht 4 van 9 (8.814 Weergaven)
Avatar
door KPN Webcare Specialist
KPN Webcare Specialist
Berichten: 699
Geregistreerd: ‎11-05-2012
  • Eerste post
  • Eerste kudo
  • Zilveren griffel

Re: 3 tv haperen

Heb vandaag weer storing gehad. 25-11-2012 alles weer moeten resetten. Afgelopen zaterdag een nieuwe modem neer gezet, een week geen storing gehad begint het weer. Vind het wel veel worden aangezien wat ik moet betalen per maand daar verwacht ik toch wel iets anders van.

Bericht 5 van 9 (8.698 Weergaven)
Avatar
door
Gewaardeerd Forum Lid
Berichten: 7
Geregistreerd: ‎15-11-2012
  • Eerste post
  • Het begin is er

Re: 3 tv haperen

Beste Henk,

 

Ik heb de lijn nogmaals nagekeken. Ik zie veel verschillen bij de tuners. De 1963 lijkt probleemloos te werken. Bij een van de 1853 tuners zie ik regelmatig storingen en de andere lijkt amper gebruikt te worden, daar kan ik niet veel uit opmaken. Ik begrijp uit het bericht dat alle tuners storen, maar dat kan ik (op afstand) niet achterhalen. Klopt het dat de storingen zich op dit moment voornamelijk voordoen met 1 tuner? (serienummer eindigend op 07)

 

Ik hoor graag van je en hoop dat we dit snel kunnen oplossen.

 

Met vriendelijke groet,


Joran


Nieuw op het forum? Lees eerst onze huisregels. Met een kudo geef je waardering aan anderen, door het een bericht als oplossing te accepteren ben je blij met het antwoord. Helaas kunnen wij niet op ongevraagde priveberichten reageren.
Bericht 6 van 9 (8.644 Weergaven)
Avatar
door KPN Webcare Specialist
KPN Webcare Specialist
Berichten: 1.627
Geregistreerd: ‎11-05-2012
  • Bestseller
  • Professor
  • Topprestatie

Re: 3 tv haperen

Beste Joran

 

1 tuner staat op slaapkamers is alleen s'avonds laat aan.

De andere staat bij de huurders van mij,

bij mij in de kamers staat de 1963. Ik durf het haast niet hardop te zeggen maar op het moment werkt alles naar behoren. Ik klopt het af. En van de huurder heb ik nog niets gehoord of het stoorde.

we zeggen tegen elkaar we kunnen helemaal naar mars, met alle beelden en geluid erbij en met glasvezel hier in Nederland gaat het steeds mis. Maar bij deze ben ik je zeer erkentelijk dat je het even hebt nagekeken.

 

 

Bericht 7 van 9 (8.636 Weergaven)
Avatar
door
Gewaardeerd Forum Lid
Berichten: 7
Geregistreerd: ‎15-11-2012
  • Eerste post
  • Het begin is er

Re: 3 tv haperen

Sluit elke iTV direct aan op de ExperiaBox van KPN. De 4de port kun je een switchje op aansluiten om de PC etc  te ontsluiten. Sluit op de switch geen iTV kastje want dan zal iedereen op het switch er last van hebben omdat het video signaal van kpn een ip multicast stream is (http://en.wikipedia.org/wiki/IP_multicast)

 

 

Bericht 8 van 9 (8.587 Weergaven)
Avatar
door
Adviseur
Berichten: 8
Geregistreerd: ‎22-07-2012
  • Eerste post
  • Het begin is er
  • Handige Harry

Re: 3 tv haperen

Weer storingen @#$%

Vandaag 2-12 weer gebeld naar help desk, belooft dat er een monteur langs komt, die kan natuurlijk weer niets vinden want als die komt werkt het weer. Word er echt moedeloos van, kunnen wel naar maan en mars maar simpel tv en internet regelen kan schijnbaar niet, te moeilijk. Gr: Henk

Bericht 9 van 9 (8.556 Weergaven)
Avatar
door
Gewaardeerd Forum Lid
Berichten: 7
Geregistreerd: ‎15-11-2012
  • Eerste post
  • Het begin is er
Beantwoorden

Welkom

Bij de KPN Community

Inloggen

Log in om je profiel te bekijken en te beheren, vragen te stellen en te beantwoorden, ideeën te delen en veel meer!

Inloggen met Facebook
Heb je nog geen account?
  • Praat mee over de blogs.
  • Help mee op het forum.
  • Denk mee in 'OnsKPN'.
Registreer nu
Auteurs met de meeste kudos
Gebruiker Aantal kudos
234
212
60
52
51