Televisie

  • Laatste activiteit 31-10-2014
  • 1156 Nu online
  • 89174 Berichten
  • 37073 Leden
Geaccepteerde oplossing

Foutcode 11, geen tv

  • 25-10-2013 21:34
  • 7675
Ik heb mijn zwarte (TG 789 vn) experiabox vervangen voor de witte (ZXV10 H220N) Dit omdat na blikseminslag ik geen tv meer heb via de experiabox ( lampje brandt ook niet . Foutcode 11 geen verbinding met netwerk.) Nu blijf ik de foutcode 11 krijgen ( geen lampje bij TV ), heb alle mogelijkheden om te resetten al geprobeerd, maar krijg het niet weg. Ook heb ik een andere Cat5 kabel aangesloten, ook dit lost het probleem niet op. Als laatste heb ik de software van de ontvanger verwijderd, maar nu heb ik de foutcode 11 en zwart beeld met een rood rondje. mvg
Bericht 1 van 3 (7.675 Weergaven)
Avatar
door Dakdoeve
Vaste forum gast
Berichten: 3
Geregistreerd: ‎10-03-2013
  • Eerste post
  • Het begin is er

Re: Foutcode 11, geen tv

Beste Dakdoeve,

 

Om het probleem met de foutcode op te lossen vraag ik je onderstaande stappen door te lopen: 
  

Stap 1:

Zet je tv‑ontvanger 30 seconden in stand‑by met de afstandsbediening (stand-by knop zit rechts boven).

Stap2:

Trek de voedingskabel uit het stopcontact van je tv-ontvanger.

Stap 3:

Schakel de KPN Experia Box uit door de stroomadapter uit het stopcontact los te halen.

Stap 4:

Wacht 10 seconden en sluit de stroomadapter weer stevig aan op het stopcontact.

Stap 5:

Wacht tot de lampjes [Power] en [Broadband] of [(A)DSL] branden op de KPN Experia Box.

Stap 6:

Steek de stekker in het stopcontact en zet de tv-ontvanger aan met de afstandsbediening (stand-by knop zit rechts boven).

 

Zie ook deze link! Graag hoor ik van je of het hiermee is opgelost, of niet.

 

Met vriendelijke groet,

 

Jeroen

Bericht 2 van 3 (7.639 Weergaven)
Avatar
door KPN Webcare Specialist
KPN Webcare Specialist
Berichten: 699
Geregistreerd: ‎11-05-2012
  • Eerste post
  • Eerste kudo
  • Zilveren griffel

Re: Foutcode 11, geen tv

Reset uitgevoerd: tv ontvanger op stand-by stekker eruit. Stroom van de experia box afgehaald en na 30 seconden weer aangesloten. Resultaat: lampje broadband blijft knipperen..... Wat nu ???
Bericht 3 van 3 (3.077 Weergaven)
Avatar
door Slaats55
Forum gast
Berichten: 1
Geregistreerd: ‎25-10-2013
  • Eerste post
Beantwoorden

Welkom

Bij de KPN Community

Log in om je profiel te bekijken en te beheren, vragen te stellen en te beantwoorden, ideeën te delen en veel meer!

Inloggen met Facebook
Heb je nog geen account?
  • Praat mee over de blogs.
  • Help mee op het forum.
  • Denk mee in 'OnsKPN'.
Registreer nu
Auteurs met de meeste kudos
Gebruiker Aantal kudos
217
185
60
51
49