Beantwoorden

Mijn Paketten

Avatar
door
Ervaren specialist
Berichten: 108
Geregistreerd: ‎12-04-2012
  • Eerste post
  • Eerste kudo
  • Schrijver
Bericht 1 van 6 (4.154 Weergaven)

Er waren volgens kpn werkzaam heden bij mijn pakketten en rekeningen op de itv box . Maar de datum is al 2 dagen verstreken en mijn paketten doet het nog steeds niet .

 

Nog meer mensen die er last van hebben . En weet iemand wanneer het weer bereikbaar is ?

Re: Mijn Paketten

Avatar
door KPN Webcare Specialist
KPN Webcare Specialist
Berichten: 265
Geregistreerd: ‎11-05-2012
  • Eerste post
  • Eerste kudo
  • Zilveren griffel
Bericht 2 van 6 (4.100 Weergaven)

Hallo Picardo,

 

Zou je de TV ontvanger eens een firmware reset willen geven?
Ik ben erg benieuwd of je dan weer bij ''Mijn pakketten'' kunt.

Zie: http://forum.kpn.com/t5/Televisie/Decoder-resetten/td-p/15493 voor instructies.

 

Met vriendelijke groet,

Danny

Re: Mijn Paketten

Avatar
door
Ervaren expert
Berichten: 306
Geregistreerd: ‎17-09-2012
  • Eerste post
  • Eerste kudo
  • Zilveren griffel
Bericht 3 van 6 (4.089 Weergaven)

Hier ook nog steeds niet

Re: Mijn Paketten

Avatar
Vaste forum gast
Berichten: 2
Geregistreerd: ‎17-09-2013
  • Eerste post
  • Eerste kudo
Bericht 4 van 6 (3.591 Weergaven)

Ik heb dit ook gedaan maar bij mij (bij het demo kanaal 700 bijv.) druk ik op de rode knop van mijn afstandsbediening en ga ik naar "verder" dan duurt het even en geeft de decoder aan dat hij de opgegeven pagina niet kan vinden en dat is al een tijd je zo...wanneer komt hier verandering in? want ik wil ook vanaf mijn afstandsbediening zien welke pakketten ik heb en wat momenteel gratis is. Ik weet dat het ook wel via "MijnKPN"kan maar toch als je die niet in de buurt hebt, dan zit je er wel mee.

Re: Mijn Paketten

Avatar
door
Ervaren specialist
Berichten: 108
Geregistreerd: ‎12-04-2012
  • Eerste post
  • Eerste kudo
  • Schrijver
Bericht 5 van 6 (3.568 Weergaven)

Hier werkt het inmiddels weer ...

Re: Mijn Paketten

[ Bewerkt ]
Avatar
Vaste forum gast
Berichten: 2
Geregistreerd: ‎17-09-2013
  • Eerste post
  • Eerste kudo
Bericht 6 van 6 (3.151 Weergaven)

Bij mij doet het nog steeds niet! Wat kan ik er aan doen? Weer een reset?