Welkom op het KPN forum

Help

Televisie

Beantwoorden
Ervaren specialist
picardo
Berichten: 108
Geregistreerd: ‎12-04-2012

Mijn Paketten

Er waren volgens kpn werkzaam heden bij mijn pakketten en rekeningen op de itv box . Maar de datum is al 2 dagen verstreken en mijn paketten doet het nog steeds niet .

 

Nog meer mensen die er last van hebben . En weet iemand wanneer het weer bereikbaar is ?

KPN Webcare Specialist
Danny_
Berichten: 265
Geregistreerd: ‎11-05-2012

Re: Mijn Paketten

Hallo Picardo,

 

Zou je de TV ontvanger eens een firmware reset willen geven?
Ik ben erg benieuwd of je dan weer bij ''Mijn pakketten'' kunt.

Zie: http://forum.kpn.com/t5/Televisie/Decoder-resetten/td-p/15493 voor instructies.

 

Met vriendelijke groet,

Danny

Ervaren expert
denvug_ams
Berichten: 305
Geregistreerd: ‎17-09-2012

Re: Mijn Paketten

Hier ook nog steeds niet

Vaste forum gast
EddyvanderVeen
Berichten: 2
Geregistreerd: ‎17-09-2013

Re: Mijn Paketten

Ik heb dit ook gedaan maar bij mij (bij het demo kanaal 700 bijv.) druk ik op de rode knop van mijn afstandsbediening en ga ik naar "verder" dan duurt het even en geeft de decoder aan dat hij de opgegeven pagina niet kan vinden en dat is al een tijd je zo...wanneer komt hier verandering in? want ik wil ook vanaf mijn afstandsbediening zien welke pakketten ik heb en wat momenteel gratis is. Ik weet dat het ook wel via "MijnKPN"kan maar toch als je die niet in de buurt hebt, dan zit je er wel mee.

Ervaren specialist
picardo
Berichten: 108
Geregistreerd: ‎12-04-2012

Re: Mijn Paketten

Hier werkt het inmiddels weer ...

Vaste forum gast
EddyvanderVeen
Berichten: 2
Geregistreerd: ‎17-09-2013

Re: Mijn Paketten

[ Bewerkt ]

Bij mij doet het nog steeds niet! Wat kan ik er aan doen? Weer een reset?