Televisie

  • Laatste activiteit 21-10-2014
  • 543 Nu online
  • 87706 Berichten
  • 36297 Leden
Geaccepteerde oplossing

afstandsbediening instellen op TV

  • 12-05-2014 12:23
  • 47931

we krijgen de koppeling niet voor elkaar met de afstandsbedieningen en de tv.

Merk: Telefunken  Type: LCD 2229FH DVD

er komt geen code naar voren als we hem invoeren op de KPN instalatie site.

Code 20 al lange tijd in gedrukt uitgeprobeerd met geen resultaat.

geen type ingevoerd meerdere code,s aangegeven op een de 2e manier programeren met geen resultaat.

 

kan een ieder ons een oplossing aanbieden zodat we de afstandsbediening op de TV wel kunnen gebruiken.

 

mvgr

 

willem

Bericht 1 van 11 (47.931 Weergaven)
Avatar
door
Ervaren Forum Lid
Berichten: 5
Geregistreerd: ‎11-05-2012
  • Eerste post
  • Het begin is er
  • Handige Harry

Re: afstandsbediening instellen op TV

Bericht 2 van 11 (47.928 Weergaven)
Avatar
door
Ervaren specialist
Berichten: 79
Geregistreerd: ‎29-03-2012
  • Eerste post
  • Eerste kudo
  • Schrijver

Re: afstandsbediening instellen op TV

Dit hadden we al uitgeprobeerd maar zonder resultaat.

 

dus graag meer opties

Bericht 3 van 11 (47.918 Weergaven)
Avatar
door
Ervaren Forum Lid
Berichten: 5
Geregistreerd: ‎11-05-2012
  • Eerste post
  • Het begin is er
  • Handige Harry

Re: afstandsbediening instellen op TV

die zijn er niet. Je kunt nog de condensator ontladen en van de tv-ontvanger de software verwijderen. Als lampjes op ab op de juiste manier knipperen dan moet deze werken, doen ze dat niet dan is de ab defect en kan er kosteloos een nieuwe verstuurd worden.

Bericht 4 van 11 (47.918 Weergaven)
Avatar
door
Ervaren specialist
Berichten: 79
Geregistreerd: ‎29-03-2012
  • Eerste post
  • Eerste kudo
  • Schrijver

Re: afstandsbediening instellen op TV

kan je meer uitleg geven dit is voor ons te sumier,  graag een uitgebreidere uitleg alstublieft.

 

mvgr

 

willem

Bericht 5 van 11 (47.907 Weergaven)
Avatar
door
Ervaren Forum Lid
Berichten: 5
Geregistreerd: ‎11-05-2012
  • Eerste post
  • Het begin is er
  • Handige Harry

Re: afstandsbediening instellen op TV

Het koppelen is alleen nodig voor bepaalde dingen op je tv. Dus aan/uit zetten, volume regelen.

Kan je wel gewoon zappen en rechtstreeks een zender kiezen?

 

Ik heb nog 2 codes voor je die je kunt proberen: 729 en 463.

Maar ik ben bang dat je je oude afstandsbediening er gewoon bij moet houden voor deze functies.

Bericht 6 van 11 (47.894 Weergaven)
Avatar
door
Ervaren expert
Berichten: 132
Geregistreerd: ‎23-04-2012
  • Eerste post
  • Eerste kudo
  • Schrijver

Re: afstandsbediening instellen op TV

Beste Willem,

 

Jammer dat je de code nog niet hebt kunnen vinden, een goede kans is dat één van de code´s welke voor een ander telefunken toestel is bedoeld wel geschikt is:

 

Probeer eens één van onderstaande code´s:

 

Code
407
463
473
474
852
260
820
845
843
849

 

  • Start de programmeermodus door Image 5 seconden ingedrukt te houden. Het rode lampje op de afstandsbediening knippert twee keer. 
  • Voer uw 3-cijferige tv-code in met de toetsen  Image. Het controlelampje op de afstandsbediening knippert twee keer ter bevestiging dat de code is geaccepteerd. Uw afstandsbediening is nu geprogrammeerd op uw model televisie.

 

 Controleer of de tv-knoppen op de afstandsbediening goed werken 

  • Druk op de standbyknop  Image(linksboven). Uw televisie moet nu uit- en weer aan gaan. 
  • Druk op de volumeknoppen  Image en de stilknop  Image. Het volume moet nu hoger, lager en geheel uit gaan. 
  • Druk op de AV-knop  Image. De televisie verandert nu van input kanaal, bijvoorbeeld naar het signaal van uw videorecorder of spelcomputer. Het kan zijn dat u deze knop een aantal keer moet indrukken om weer terug naar het interactieve tv-signaal te gaan.  

Werkt een knop niet of niet zoals omschreven? Herhaal de stappen nog een keer of probeer een andere tv-code van dezelfde fabrikant. Dit doet u door de fabrikant te selecteren en geen modelnummer in te voeren.

Bericht 7 van 11 (47.890 Weergaven)
Avatar
door
Allround expert
Berichten: 424
Geregistreerd: ‎10-08-2011
  • Eerste post
  • Eerste kudo
  • Zilveren griffel

Re: afstandsbediening instellen op TV

heb ik reeds allemaal geprobeerd, hellaas

Bericht 8 van 11 (47.881 Weergaven)
Avatar
door
Ervaren Forum Lid
Berichten: 5
Geregistreerd: ‎11-05-2012
  • Eerste post
  • Het begin is er
  • Handige Harry

Re: afstandsbediening instellen op TV

Andere opties zijn er verder niet, je kunt altijd nog een keer de universele code nog eens proberen.

 

Soms moet je hem wel 2-3 minuten ingedrukt houden.

 

 

  • Druk 5 seconden op de knop Image, totdat het rode lampje op de afstandsbediening twee keer knippert. 
  • Voer uw tv-merk snelcode (20 voor universeel) uit de lijst in met de toetsen Image
  • Als het lampje op de afstandsbediening constant gaat branden, richt u de afstandsbediening op uw televisie en houd u de knop  Image (linksboven) ingedrukt. Het programmeren is nu gestart en loopt door tot uw televisie uitgaat. 
  • Zodra uw televisie uitgaat, laat u de knop  Image los. Uw afstandsbediening is geprogrammeerd als het lampje uitgaat.
Bericht 9 van 11 (47.867 Weergaven)
Avatar
door
Allround expert
Berichten: 424
Geregistreerd: ‎10-08-2011
  • Eerste post
  • Eerste kudo
  • Zilveren griffel

Re: afstandsbediening instellen op TV

Gelukkig moet ik je gelijk geven, optie 1 met code 20 daarmee is het gelukt.

na 2x tien minuten ingedrukt houden pakte hij hem.

 

bedankt voor jullie reactie,s en aanmoedigingen.

 

mvgr

 

Lanser

Bericht 10 van 11 (47.854 Weergaven)
Avatar
door
Ervaren Forum Lid
Berichten: 5
Geregistreerd: ‎11-05-2012
  • Eerste post
  • Het begin is er
  • Handige Harry
Beantwoorden

Welkom

Bij de KPN Community

Log in om je profiel te bekijken en te beheren, vragen te stellen en te beantwoorden, ideeën te delen en veel meer!

Inloggen met Facebook
Heb je nog geen account?
  • Praat mee over de blogs.
  • Help mee op het forum.
  • Denk mee in 'OnsKPN'.
Registreer nu
Auteurs met de meeste kudos
Gebruiker Aantal kudos
217
182
60
51
49