Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelt u 

Help

Basisprincipes voor het forum

  • Waarvoor is het forum bedoeld?

    Op het forum van KPN kan je terecht voor al je vragen met betrekking tot de producten en diensten van KPN. Door de hulp van vele behulpzame en enthousiaste leden uit onze KPN community, worden de vragen op ons forum snel en kundig beantwoord. Ook ons webcare team is aanwezig om waar nodig hulp aan te bieden.
  • Wat is mijn rol in de KPN community?

    Het forum kan je gebruiken om je vragen te stellen over onze producten en diensten. Daarnaast vinden wij het leuk om met jou en vele andere in onze community in gesprek te gaan over onze toekomstige producten en diensten, ideeën die wij met jullie willen delen en allerhande interessante informatie op het gebied van technologie en communicatie. Weet je veel van onze producten en diensten of techniek in het algemeen, dan kan je natuurlijk ook helpen met het beantwoorden van vragen van je mede forum leden. Dat vinden wij leuk, maar onze community vindt dit nog veel leuker. Samen doen wij ’t gewoon.
  • Huisregels

    Samen met jou willen wij het KPN forum graag een veilige plek laten zijn vol inspiratie, tips en informatie. Om dit zo te houden hebben wij in de huisregels beschreven hoe wij dit willen doen. Wij vragen je dan ook deze huisregels te lezen, voordat je aan ons forum gaat deelnemen.