simkaart past niet in mijn nieuwe toestel

  • 5 december 2013
  • 4 reacties
  • 16970 keer bekeken

Ben van een Samsung Y naar een Samsung Core gegaan. Maar nu past mijn huidige simkaart er niet in. Wat moet ik doen? 


4 reacties

Badge
Je kan bij de winkels van KPN je kaart omwisselen of online, wat je op kan doen is bij een telefoonzaak vragen of ze hem op maat kunnen knippen maar let op hier zit wel het risico dat je kaart niet meer werkt
Reputatie 7
Badge +8
is niet zo'n risico als je de juiste maten afknipt, je kan zelf ook knippen of beter met een stanleymes snijden (zoek op google naar uitleg) schrijf dan wel eerst je kaartnummer op ;)

als het geen abo is of je bent vrij, is een overstap misschien goedkoper, bijvoorbeeld telfort, hi of simyo

Reputatie 7
Badge +12
Ze zullen het wel weigeren bij de winkel als het een oude GSM kaart is. Dan zal dus wel een nieuwe simkaart nodig zijn. Als het hier gaat om een abonnement dan kan dit dus inderdaad via de winkel gebeuren of anders via de helpdesk op 0800-0105.

Als het om een prepaid gaat dan kan een vervangende simkaart aangevraagd worden via http://kpnmobile.custhelp.com/app/answers/detail_page/a_id/6806 

Echter werkt de link voor de prepaid momenteel nog niet. Mocht het niet werken dan kan het waarschijnlijk wel via de webcare specialist of ook via de helpdesk ;)

Ik heb contact gehad, en je kan er gratis 1 afhalen bij je telefoon winkel. Ik had een Samsung s5 en ging over op de s7. Ik klooien, maar toen bleek dus dat er een andere kaart in moest. Even naar de winkel en opgelost.

Reageer