Foto's verplaatsen naar nieuwe telefoon vanuit veilige map.

  • 3 januari 2020
  • 6 reacties
  • 70 keer bekeken

Ik heb fotos verplaats naar veilige map, nu heb ik sinds vandaag een nieuwe telefoon en wil dus me oude toestel naar fabrieksinstellingen zetten , Gaan de fotos uit de veilige map dan ook verloren of staan die gekoppeld aan het account van de veilige map? Dus als ik inlog op me nieuwe toestel dat ik er dan nog gewoon bij kan? 


6 reacties

Reputatie 7
Badge +11

Dus als ik inlog op me nieuwe toestel dat ik er dan nog gewoon bij kan? 

Dat kun je zelf proberen, dan kom je er vanzelf achter of dat werkt.

Nick83

Gohh bedankt!

Zover was ik zelf al. maar ik heb 65033 foto's dus als dat niet lukt ben ik ze allemaal kwijt,  

Reputatie 7
Badge +11

Misschien helpt  Toestelhulp je wat verder?

Zie ook https://androidworld.nl/apps/google-fotos-google-drive-integratie-stopt/

 

En https://support.google.com/photos/answer/6193313?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=nl

Reputatie 7
Badge +11

Nick83

Gohh bedankt!

Zover was ik zelf al. maar ik heb 65033 foto's dus als dat niet lukt ben ik ze allemaal kwijt,  

Dan eerst maar eens een backup maken op een pc lijkt me.

Reputatie 7
Badge +11

@Mel93 Welkom op ons Forum! Goed dat je hier je vraag stelt. Wat bedoel je precies met ‘veilige map’ is deze gekoppeld aan een account die je ook kunt openen via bijvoorbeeld de pc? In dat geval staan ze veilig ergens op de cloud. Je kan natuurlijk altijd je telefoon met een kabeltje aan de pc leggen en de foto's kopiëren op je bureaublad zodat je zeker bent dat de foto's ‘ergens’ terug te vinden zijn. Je kan dan bij het installeren van de nieuwe telefoon precies hetzelfde doen, dan kopieer+plak je de foto’s van het bureaublad naar je telefoon.

Laat het maar weten als ik nog iets voor je kan betekenen. 

Reputatie 7
Badge +11

@Mel93 Ik heb niets meer van je gehoord dus ga ik ervan uit dat je het via een andere weg hebt geregeld. Anders hoor ik het graag!

Reageer