KPN Zakelijk + Nexus 5

  • 17 december 2013
  • 10 reacties
  • 5635 keer bekeken

Hallo allemaal,

Weet iemand waarom de Nexus 5 niet in het zakelijke assortiment van KPN zit? Gaat het nog komen?


10 reacties

Reputatie 7
Badge +12
Ik heb de nexus 5 al wel zien staan in het assortiment van hi, maar nog niet bij die van KPN. Mogelijk dat er nog gekeken gaat worden naar hoeveel vraag er is naar het toestel en of het wijs is om deze in het assortiment op te nemen.

Op dit moment heeft KPN de Nexus 5 wel in hun assortiment voor de privé abonnementen (http://mobiel.kpn.com/lg/nexus-5-4g).

Verder is het schjnbaar mogelijk om KPN Zakelijk te nemen met de Nexus 5 als je via een soort van third party regelt (http://www.belsimpel.nl/lg/lg-nexus-5-black/zakelijk-abonnement/kpn).

Is er een reden waarom het assortiment voor Zakelijk verschilt met die van Privé?

Reputatie 1
Badge
Beste Treveo,

De wensen en behoeftes van Zakelijke klanten zijn niet altijd hetzelfde als van particuliere klanten, vandaar het verschil in het assortiment.

Ik ga voor je uitzoeken óf en wanneer de Nexus 5 wordt opgenomen in het assortiment voor de Zakelijke Markt. Zodra ik een antwoord heb zal ik dat hier posten.

Met vriendelijke groet,

- Bart Jan-

Heel graag, ik hoop zo erg dat ik de Nexus 5 kan nemen met KPN Zakelijk of dat het eventueel geregeld kan worden. Wanneer kan ik een antwoord van jullie verwachten?

Bart Jan, weet je intussen al wat meer?
Wanneer kan ik een reactie verwachten?

Heel slecht dat ik nog altijd geen reactie heb mogen ontvangen. Via de chat service heb ik moeten vernemen dat de Nexus 5 nooit verkrijgbaar zal zijn i.c.m. het zakelijke abonnement. 

Reputatie 1
Badge
Beste Treveo,

Ik had deze vraag voor je uitgezet, maar helaas pas laat antwoord ontvangen. De Nexus 5 is wel voor Hi en KPN Particulier ( zie deze link: http://mobiel.kpn.com/bestellen/nexus-5-4g) beschikbaar. Maar niet in combinatie met een Zakelijk abonnement.

Met vriendelijke groet,

Bart Jan.

Reputatie 6
Badge +2
Zakelijk Sim Only + Losse Nexus 5 zou dan nog een optie kunnen zijn.

Opzich wel apart dat het alleen via particulier kan.

Helaas is dat geen optie. Het moet echt KPN Zakelijk abonnement zijn i.c.m. een toestel. Valt mij wel vies tegen dat het niet eventueel geregeld kon worden. Het lijkt mij niet erg lastig om iets in het zakelijke assortiment toe te laten?

Anyway, ik heb het al zelf opgelost, bedankt in ieder geval voor de reacties.

Reageer