Samsung Galaxy Note 8

  • 16 augustus 2017
  • 0 reacties
  • 481 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +28
Spanning en sensatie! Volgende week woensdag, 23 augustus, is het door Samsung aangekondigde launch event van de Galaxy Note 8, Dan zal het toestel gepresenteerd worden, en komen we te weten wat de verkoop/leverdatum wordt. De verwachting is 15 september.

Na het batterij debacle van vorig jaar maakt Samsung met deze versie een come back. De geruchtenmolen draait op volle toeren wat betreft de mogelijkheden van dit toestel. Naar verwachting is de camera sterk verbeterd met een 13MP groothoeklens en een 12MP telefotolens, beide met optische stabilisatie. Display is waarschijnlijk een 6,3 of 6,4 inch QHD+ Super AMOLED met 3840x2160 resolutie. Chipset een Exynos 8895 of Snapdragon 835 met 6GB RAM.

Daarnaast komt Samsung ook met een promotie tijdens de voorverkoop periode (die dan, uitgaande van de eerder genoemde 15 september, loopt van 24 augustus tot en met 14 september) . Daar laten we jullie zo snel mogelijk meer over weten.

edit: En hij is uit! Het is inderdaad een 6.3 inch QHD Super AMOLED scherm geworden. Alleen met resolutie 2960x1440. Chipset een Exynos 8895 voor de EMEA-landen en Snapdragon 835 voor USA & China. Bekijk de rest van de specs op de website van Samsung.

Zoals verwacht loopt de voorverkoop periode tot 15 september. TIjdens die periode krijg je bij aankoop van een Galaxy Note 8 een Samsung DeX docking station erbij (t.w.v. €159). Met dit apparaat tover je de telefoon om in een computer.

Deze actie komt vanuit Samsung en is geldig op alle Note 8 modellen met een Nederlands imeinummer dat is aangeschaft tussen 23 augustus en 15 september. Het maakt daarbij niet uit of je het toestel los koopt of in combinatie met een abonnement. En ook niet waar je hem koopt.

Om je aan te melden hiervoor registreer je op samsung.com/nl/promotie. Dat kan uiterlijk 27 september. Je krijgt het docking station dan binnen zes weken thuisgestuurd. Heb je vragen over deze actie, stel ze dan aan Samsung :)

Samsung teaser video

0 reacties

Er zijn nog geen reacties. Reageer als eerste.

Reageer