Beantwoord

whats app berichten komen heel laat binnen

  • 7 August 2019
  • 1 reactie
  • 869 keer bekeken

Mijn huawei P20 Lite met Android 9, ontvangt heel vaak pas een whats app die al uren eerder verzonden is, zo verzend hij ook veel later ( klokje i.p.v. vv ) dan dat er op "verzenden" gedrukt is. Wat kan hiervan de oorzaak zijn? Ook worden meegezonden foto's die anderen mij sturen, alléén in "thumbnails' opgeslagen. Is dat anders in te stellen? Zowel mobile data als Wifi staan aan. Vast dank.

Admin: titel aangevuld ter verduidelijking
icon

Beste antwoord door Erik van KPN 9 August 2019, 11:20

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

1 reactie

Reputatie 7
Badge +30
Hoi ThMM, welkom! Om een app te verzenden ontvangen moet jij verbonden zijn met de servers van Whatsapp. Het lijkt erop dat die verbinding bij jou niet altijd er is, of stabiel is. Je geeft aan dat zowel mobiele dat als wifi aan staan. De vraag is dan: heb je ook daadwerkelijk verbinding als je aan het appen bent? Kun je wel andere dingen doen op je telefoon die internet nodig hebben?

Wat betreft foto's en dergelijke: In de app zijn deze in eerste instantie als thumbnail zichtbaar, maar als je ze aantikt worden ze groter. En die grotere variant is ook wat Whatapp automatisch opslaat in je fotogalerij/album. Zie je de foto's daar niet terug?