Beantwoord

Behoud nummer na beëindigen dienstverband

  • 21 January 2020
  • 3 reacties
  • 943 keer bekeken

Ben nu nog werkzaam bij mijn werkgever. Einde van het jaar ga ik stoppen en ga met pensioen. Ik heb reeds de bevestiging om mijn nummer te behouden.

Ik heb reeds een abonnement bij KPN en wil ook een nieuw abonnement afsluiten voor mijn mobiele telefoon.

 

icon

Beste antwoord door Natasja 23 January 2020, 15:15

Bekijk origineel

3 reacties

Dan zal je met je werkgever een contractovername moeten doen. (dus geen nieuw abonnement afsluiten, maar deze van je werkgever over nemen).

https://www.kpn.com/service/administratie/wijzigen/contract-overnemen.htm (hopelijk is dit de juiste want het moet van zakelijk, neem ik aan, naar privé)

Anders: https://www.kpn.com/zakelijk/search.htm?q=contractovername .

Reputatie 6
Badge +9

Dag @Ties Louwers. Van harte welkom hier. Leuk om te lezen dat je straks een nieuw abonnement bij ons wilt afsluiten. :slight_smile:  Je kunt dat het beste aanpakken zoals @PeterG zegt, dus eerst een contractovername van je werkgever naar jou toe. Kijk met die overname trouwens ook even naar of je ook de looptijd van het contract overneemt en hoe lang die nog is. Als je contractvrij bent, kun je ervoor kiezen om een nieuw Sim Only abonnement af te sluiten en daarbij nummerbehoud aan te vragen.

Reputatie 6
Badge +9

Hallo @Ties Louwers. Ik zie dat ik geen reactie meer heb gekregen. Ik hoop dat dit betekent dat je vraag zo is beantwoord. Laat het gerust weten als je nog wel ergens vragen over hebt. 

Reageer