Beantwoord

Bestelling Iphone SE 2020 wit 64GB is vertraagd

  • 1 May 2020
  • 3 reacties
  • 240 keer bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Zit al een week op de Iphone SE 2020 wit 64GB te wachten. Zou direct leverbaar zijn, ook nog bevestigd tijdens telefonisch bestelproces en vervolgens weer een fijn berichtje dat toestel niet leverbaar is.

Dat is nog eens netjes zaken doen KPN !

 

*Admin: titel aangevuld i.v.m. vindbaarheid

icon

Beste antwoord door Bart_ 7 May 2020, 16:09

Bekijk origineel

3 reacties

Hier precies hetzelfde…woest 

 

De levertijden zijn vanwege het corona wat uitgesteld. Ik ben geen medewerker maar las afgelopen week dat er mogelijk deze week weer wat binnen gaat komen. nogmaals, ik geef echt geen garantie.

als jullie beide het profiel aanvullen zodat medewerkers mee kunnen kijken met je bestelling, hebben zij hier meer zicht op.

 

Gr. Jeroen

Reputatie 7
Badge +20

Hallo @Toledo8 en topic starter die het KPN Forum inmiddels weer verlaten heeft. Natuurlijk is het in de eerste plaats jammer dat je iets langer dan je had gedacht. We proberen toestel,en echt zo snel mogelijk uit te leveren, maar er kan soms vertraging ontstaan. Dat is geen kwestie van misleiding, maar van overmacht. In de huidige situatie kunnen dingen sowieso langer duren en we zijn simpelweg afhankelijk van de leveringen van Apple. Heb je je toestel inmiddels al ontvangen?

Reageer