Beantwoord

Aansluiting KPN telefooncel

  • 10 May 2020
  • 2 reacties
  • 189 keer bekeken

Ik heb een oude, driehoekige KPN telefooncel en wil die gaan opknappen. Nu zou ik graag willen weten hoe ik de ijzeren plaat in de bodem kan verwijderen. Ook ben ik op zoek naar de sleutel om de achterkant te openen zodat ik hem niet hoef open te boren. En als laatste zou het helemaal top zijn als iemand nog een toestel heeft dat er ooit in gehangen heeft.

icon

Beste antwoord door Noordzee 10 May 2020, 17:21

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

2 reacties

Reputatie 7
Badge +28

Hoi @George Sjilvend ,

Je zou de verkoper van deze advertentie eens kunnen benaderen voor jouw vragen: 

https://www.marktplaats.nl/a/zakelijke-goederen/kantoor-en-winkelinrichting-apparatuur-en-telecommunicatie/m1520146954-orginele-kpn-telefooncel-compleet.html?c=08c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr

 

 

Reputatie 1

Ik denk dat het al gelukt is.

Maar als er geen toestel in zit kun je via het gat in het rvs plateu aan de achterkant bij het slot komen en daar de moer van het slot los maken.

Als je de plaat waar normaal de telefoon op zit los maakt, dan kun je de bovenste beplating los maken en laten zakken, dan kun je dat slotje er ook uithalen.

Voor de lamp moet je het plafond eruit halen.

Ik heb eventueel wel de originele sleutel, maar die leen ik niet uit.

Als het in de buurt is kan ik wel langskomen.