Beantwoord

chocoLAATJE verrassen

  • 5 October 2020
  • 4 reacties
  • 228 keer bekeken

Mail ontvangen ivm Telfort naar KPN.

Wij zijn zeer benieuwd naar de overgang naar KPN. 

In dit bericht worden wij nu uitgenodigd om een chocoLAAT JE VERRASSEN te halen in de winkel. Dat zou leuk zijn als we nu niet met Covid19 zouden zitten. Het is apart dat u mensen uitnodigt om naar de winkel te komen terwijl er wordt geadviseerd wordt om thuis te blijven...

En ook al zouden we dit duidelijke advies willen gaan negeren dan is het mbt het risico helaas niet verantwoord om te komen. 

Zeer spijtig dat wij niet van dit aanbod gebruik kunnen maken, en wellicht velen met ons. Jammer.

icon

Beste antwoord door Jan van KPN 9 October 2020, 18:03

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 7
Badge +12

Hoi @Fietsventiel en welkom hier op het KPN forum. Uiteraard volgen we in de winkels de richtlijnen van het RIVM en dat kun je hier allemaal teruglezen :) Spijtig dat je nu je chocolaatje mis moet lopen maar gezien het hele gedoe met Corona verwacht ik dat die pijn te overzien moet zien. Wie weet komt er in de toekomst een herkansing!

Beste Kpn, Jullie maken ons blij met een …...

Jullie hebben al onze gegevens. Als je wil trakteren doe dat dan ook. maar laat niet alle KPN klanten naar de winkel komen in corona tijd, en waar je 25 km voor moet rijden En dan ook de kans dat je voor niets komt op is op. Vlg mij past de chocolade wel in de brievenbus, en de post/bezorg bedrijven doen nog steeds hun werk.

Het is wel te over komen, maar een slecht bedachte geste. 

Over 2 weken met Halloween kan je dan kruipend naar de KPN winkel (dan is er face2face 1,5m afstand en lijk je een klein kind) een liedje zingen zodat je snoepgoed krijgt. Iets van:  coroNAATJE, chocoLAATJE, enz, enz

Rijm zelf afmaken, voor inspiratie: https://www.npostart.nl/carnaval/27-09-2020/POMS_VPRO_16300036

Reputatie 7
Badge +24

Kunnen ze hem niet opsturen?

Reageer