Deelnemers gezocht voor onderzoek over samenwonen

  • 15 oktober 2015
  • 1 reactie
  • 355 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +10
Beste Samenwoner,

KPN wil graag haar producten en diensten verbeteren voor klanten die gaan samenwonen. We zijn daarom op zoek naar klanten die recentelijk zijn gaan samenwonen en mee willen doen aan ons onderzoek dat in november plaatsvindt.

We zijn benieuwd naar jouw ervaringen

Samenwonen is een grote stap in je leven. Je staat voor veel keuzes om samen te maken en er moet een hoop geregeld worden. We willen te weten komen hoe het is voor klanten om te gaan samenwonen. Wat voor invloed heeft dat op de communicatie tussen jullie en de keuzes die jullie moeten maken? We zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen, want jij bent immers de expert! De focus in het onderzoek ligt dan ook op het ontwerpen voor én samen met jullie.

Creatieve Workshop

We nodigen jou en 5-7 andere deelnemers die net zijn gaan samenwonen uit voor een workshop. In de workshop gaan we aan de slag met een aantal leuke en creatieve opdrachten. De opdrachten zijn het uitgangspunt voor een gesprek over jouw samenwoon ervaringen. De workshop duurt ongeveer 3 uur. 

Een week voor de workshop ontvang je een voorbereidende opdracht om alvast in de stemming te komen. Het invullen hiervan kost ongeveer 10-20 minuten per dag.

De inzichten die jij ons geeft, gebruiken we om de service van KPN te verbeteren. Zo wordt samenwonen nog gemakkelijker en plezieriger. Het leuke van meedoen aan dit project is dat je zelf ook meer leert over hoe jij tegen samenwonen aankijkt en hoe je er het beste uit kan halen!

Doe je mee?

Schrijf je in via het inschrijfformulier. Wij nemen vervolgens contact met je op. In overleg met alle deelnemers prikken we een datum in november voor de workshop.

Namens het onderzoeksteam,

Sally en Lotte

Masterstudenten Design for Interaction aan de TUDelft


1 reactie

Reputatie 2
Badge +3
Op formulier ook als je klikt gelijk je met deelname voor onderzoek ( ? ) beginnen kan:@ ?

en zo weet je weer en nog steeds niet precies waarover gaat en welke deelname dat is enz..

Veel TE-weinig hier is uitgelegd waar over en/of wat voor zogenaamde ''onderzoek over samenwonen'' via KPN of i.v.m. KPN dat is ?

wat voor opdrachten zijn en/ of uiteindelijk wat dit thema zoals '' samenwonen '' met service bij KPN verbetering te maken heeft ..

KPN is was, en blijft mijn favoriete provider ( voorshands ! ) maar volgens mij deze en zulke acties zullen ze op ietsjes meer betere en uitgebreidere manier uitgelegd tegen KPN klanten moeten zijn ...... toch ? 

Reageer