Vraag

Oude PTT kast in de buitenmuur van mijn woning

  • 15 October 2020
  • 6 reacties
  • 436 keer bekeken

Hoi, Ik heb een andere woning in Maastricht gekocht en heb een rare kast in de muur van mijn garage. Kan hier na gekeken worden?

 

 

Volgens de buren is het een kast van KPN/PTT

 

Deze plaat zit ook tegen de muur.

 

Ik Lees het wel

 

Groetjes Ton


6 reacties

Daar kan ik als meelezer hier niet heel veel over zeggen, het zou een STAP 58 kast kunnen zijn, dan wel die zou daar achter kunnen zitten. Daar is al meerdere malen over geschreven hier, zoek maar eens op dit forum met “STAP 58”. (helemaal boven aan deze pagina)

 

Wij kijken en zien een grijs vlak wat een deurtje met slot lijkt. Dit kunnen spullen van https://www.kpnnetwerk.nl/ zijn. Dit forum is van KPN de provider. En dit is letterlijk kastje-muur, en kan het figuurlijk ook worden, afhankelijk van of het nog in gebruik is of niet. Zie o.a. https://forum.kpn.com/internet-9/ptt-kastje-in-de-tuin-verwijderen-499153

Het lijkt erg op dit geval :

https://forum.kpn.com/internet-9/oude-ptt-kast-in-de-buitenmuur-van-mijn-woning-498124

Reputatie 4
Badge +5

Hoi @ton Ketelaars, goed dat je even navraag doet! Je situatie doet inderdaad erg denken aan het topic wat @KeesYagi. Kun je je profiel aanvullen met je postcode, huisnummer en 06-nummer? Ik zet dit dan door naar de afdeling Infra, zij nemen dan contact met je op. Zou je bij je profiel bij Persoonlijke Opmerkingen kunnen neerzetten waar de kast precies zit? Dan zet ik de volledige omschrijving + je foto's door. :grin:

Reputatie 4
Badge +5

Dank voor het invullen van je gegevens! Wil je nog je 06-nummer invullen in je profiel? En kun je hier even neerzetten waar de kast precies is ten opzichte van de straat? Dan ga ik aan de slag. Als je me een seintje geeft als je je profiel hebt ingevuld, dan ga ik aan de slag. 

Reputatie 4
Badge +5

Ik heb het doorgezet @ton Ketelaars! Het infrateam zal contact met je opnemen. Het kan zijn dat ze toch contact met mij opnemen, dan laat ik je via deze weg het antwoord weten!

Reageer