Beantwoord

Wie is de Mol? 2017

  • 3 januari 2017
  • 59 reacties
  • 25122 keer bekeken


Toon eerste bericht

59 reacties

Ik weet het niet hoor, maar zou het niet kunnen dat juist door het overduidelijk boycotten van Diederik de toeschouwer zal moeten denken dat is de mol niet om de toeschouwer op die manier op het verkeerde paard te laten wedden? Alleen door het in slow tempo afleggen van de shoot the balloon de eerste keer was het wel Sanne die het zich makkelijk had gemaakt. Alsof de mol wist welke opdracht hem/haar wachtte.
Er zijn er 2 dus die ik verdenk.
Jochem verliest joker, Thomas die heeft die geschoebejakt:P, te voor de hand liggend.

Maar prachtige beelden hoor.
Reputatie 7
Badge +28
Wat was het weer spannend! En wat weer een naar einde, zeg.. Laat er gewoon iemand naar huis gaan 😉.

Wat gebeurde er?
De deelnemers mochten lekker fietsen! Ze werden met z'n vieren over een route verdeeld om bordjes met het alfabet te verhangen. Het hing door elkaar en moest op alfabetische volgorde. Uitstekende gelegenheid voor de Mol om zijn werk te doen. Wat er mis ging, géén idee, maar het leverde 0,0 op voor de pot.

Daarna mochten de kandidaten in duo's een tweedehands winkel in. Het was de bedoeling dat ze met de artikelen daar spreekwoorden uit gingen beelden en zichzelf op de foto zetten. Het andere team moest aan de hand van de Polaroids raden wat er bedoeld werd. Dit ging heel goed en leverde €1700 op!

De laatste opdracht was het spannendst. De kandidaten worden op Noord, Oost, Zuid en West van een paal gezet met een portofoon. Aan deze paal hangt een vrijstelling. Wie het eerst de vrijstelling heeft, nou ja die zit in de finale! Wel heeft iedereen een gekleurd hesje aan. Als je iemand spot en je noemt de juiste kleur bij de juiste naam, is deze persoon af. Jochem heeft de langste adem en wint uiteindelijk. Dit is dus de eerste finalist!

Er ging niemand naar huis, want nadat de test door Sanne, Diederik en Thomas was ingevuld, was de aflevering afgelopen.

Wat viel op?
Tijdens de opdracht met de foto's is ineens een foto van het duo Thomas en Sanne weg. Is dit een Mol actie?

Jochem en Diederik raden ongeveer om en om een foto, maar in het duo Thomas en Sanne roept eigenlijk alleen Sanne steeds een spreekwoord. Maakt Thomas zich verdacht?

Tijdens de fietsopdracht zagen we Thomas heel weinig in beeld. Was hij überhaupt heel actief bezig?

Wat viel jou op? Zit je nog steeds op dezelfde Mol? Wat verwacht jij van de finale?
Reputatie 7
Badge +28
Dit was de een na laatste aflevering! En wat gebeurde er weer veel.. Ik heb nog steeds geen idee en kan niet wachten tot de ontknoping volgende week!

Wat betreft het aantal punten, gaat het ontzettend goed met Allart. Die staat al wekenlang in z'n eentje bovenaan. Hieronder de stand, waar je ziet wie er nog punten heeft en hoeveel dat er zijn.Nu de aflevering!

Wat gebeurde er?
In deze aflevering had de Mol nog even de kans om flink te mollen. Er waren twee opdrachten. Bij opdracht één moesten de kandidaten naar Moltown. Daar moesten ze aan de hand van informatie en verbanden leggen, uitzoeken welke persoon in welk huisje woonde en aan welke straat dit was. Van de €1500 die ze konden verdienen, harkten ze er maar €150 binnen. Niet zo'n goede afsluiter!

De laatste opdracht was een individuele opdracht. Wie het eerste het bedrag van de pot, €12160, bij elkaar wist te sprokkelen door het verbinden van bomen waar geldbedragen op hingen met een touw, en daarna een puzzel maakte, won een groot voordeel. Sanne wist dit als snelste te doen. Als zij de winnaar van Wie is de Mol wordt, dan wordt de pot verdubbeld! Als iemand anders de winnaar is, behoudt die het bedrag van €12160.

Wat viel op?
Er viel niet zo heel veel meer op. Het 'verdubbelen' kan weer wijzen naar Thomas en de eerdergenoemde tweeling theorie.

Verder zit elke deelnemer een beetje in een cirkeltje op een ander. Thomas verdenkt Jochem, Jochem verdenkt Sanne en Sanne zit op Thomas. We zijn dus niet echt wijzer geworden.. Op naar de laatste aflevering!

Wat viel jou op? Heb jij nog enig idee?
Reputatie 7
Badge +28
Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden, maar zaterdag was het dan eindelijk zo ver: Thomas stond op en maakte zichzelf als de Mol bekend.

Eerlijk is eerlijk: ik wist niet zo goed wat ik er van moest vinden. Hij had het zó goed gedaan en Sanne was uiteindelijk de enige die hem wist te ontmaskeren. Maar ik zag alle hints en verstopte opmerkingen dus écht niet!

Ik heb de afgelopen weken flink wat theorieën en hints gelezen. Deze wezen vaak naar Thomas, maar die zagen we niet terug in de laatste aflevering. Al met al vond ik het een geweldig seizoen!

Hoe staat het er eigenlijk voor met onze poule? Nou, de @ mentions zijn op tijd live gekomen, want ik mag @Allart feliciteren met de winst! Wat een topper ben je 😃. Fijn dat je niet naar mij luisterde en het dus steeds bij het rechte eind had. Een eervolle vermelding voor @Cindy_ en @Joran, die tweede en derde zijn geworden in de poule.Iedereen heel erg bedankt voor het meedoen! Ik ga nu ondergronds en bereid me vast voor op Wie is de Mol 2018. Tot volgend jaar!
Reputatie 7
Badge +28
Dit was een van de leukste seizoenen tot nu toe vond ik. Ik ben er wel een beetje trots op dat ik vanaf aflevering 1 Thomas als verdachte had. Alleen jammer dat ik op een gegeven moment 50% op Jeroen heb ingezet. Dat heeft me heel veel punten gekost :8 Gefeliciteerd @Allart!
Reputatie 7
@Thomas_? Laat ik die nou nooit echt vertrouwd hebben.:P Hij belooft van alles maar waarmaken? Ho maar!:?🆒
Reputatie 7
Badge +16
Ik wou last minute switchen naar thomas ;P Had ik dat maar gedaan 😛
Reputatie 7
Badge +24
Gefeliciteerd Allart!!
Ik had gehoopt dat @Allart niet op het laatste moment had geswitcht naar Thomas! 😛
Reputatie 7
Badge +12
@Thomas_? Laat ik die nou nooit echt vertrouwd hebben.:P Hij belooft van alles maar waarmaken? Ho maar!:?🆒

Helemaal eens hoor @Henk2304 niet te vertrouwen die jongen 😉 Dank voor de felicitaties, eens met Joran, een van de tofste seizoenen en tot het laatste toe spannend.

Reageer