Beantwoord

Digitenne omruilen, niet meer gratis?

  • 17 september 2018
  • 28 reacties
  • 12580 keer bekeken


Toon eerste bericht

28 reacties

Reputatie 7
Badge +11
Niemand is blij met die verhoging.

Eventueel kan je een FTA-ontvanger kopen als tweede ontvanger. Daarmee ontvang je dan alleen de NPO-zenders en een aantal regionale zenders.
Ook ik zag dat je voor de nieuwe digitennekastjes moet gaan betalen. Belachelijk ik ben al meer gaan betalen met kpn compleet. Sorry ik vind het een slechte zaak en niet komen met dat we al die jaren mazzel hebben gehad, jullie verdienen genoeg aan ons. Tot nu toe was ik erg tevreden over jullie service maar vind ik het wel belachelijk duur aan het worden. En het ontvangst van digitenne en internet is in onze flat aanzienlijk minder geworden. Morgen deze testen met wifituner. Jammer kpn ik ga toch maar eens verder kijken naar andere providers ondanks dat ik jaren fan van jullie ben geweest.😏
Zojuist na 28 min. wachten eindelijk contact gehad over het omruilen van de digitenne-ontvangers. Heb al jaren 3 digitenne-ontvangers gratis in mijn alles-in-1 Thuis Standaard pakket. Nu moet ik ineens € 15,-- extra gaan betalen voor 3 nieuwe ontvangers én daar bovenop de € 4,-- abonnementsverhoging die per 1 juni 2019 ingaat???? Telefoniste kon helaas niets voor mij betekenen. Slechte reclame voor de KPN. Tijd om uit te kijken naar een andere provider.

Reageer