Vraag

Digitenne ontvanger mist in installatiepakket

  • 4 juli 2020
  • 6 reacties
  • 85 keer bekeken

Badge

Ik heb mijn tv installatie ontvangen maar mis de digitenne ontvanger 


6 reacties

Reputatie 7
Badge +21

Hi @Svandervlist, bedankt voor jouw bericht!

Als ik even snel spiek op de gegevens die je hebt ingevoerd (adres en klantnummer), dan zie ik een opgeheven abonnement voor Digitenne. Heb je op een ander adres interactieve televisie of nogmaals Digitenne aangevraagd? Zou je nog eens naar jouw gegevens willen kijken? Want zonder een actief abonnement kan ik niet zoveel helaas..
 

Badge

Ik heb maar op adres digitenne. Ik ben overgestapt van Telfort naar Kpn en moest toen mijn digitenne ook opzeggen van KPN. 

Ik heb wel al een ontvanger en die werkt u gelukkig weer. Tot 23 juli ha dik alleen ned 1,2 en3

 

Reputatie 7
Badge +21

@Svandervlist op het adres kan ik nu inderdaad een nieuw KPN Hussel abonnement vinden inclusief Digitenne. Je zegt nu dat je al een ontvanger hebt die werkt. Heb je het dan over de HD tv-ontvanger? Mocht de Digitenne ontvanger nog steeds niet geleverd zijn dan stuur ik hem even na. Wil je dit nog wel even doorgeven aan mij?

Reputatie 7
Badge +21

@Svandervlist kan je nog even antwoord geven op mijn bovenstaande bericht? Dan weet ik of ik je nog verder kan helpen of dat het niet meer nodig is :blush:

Badge

Mijn oude digitenne ontvanger werkt gelukkig weer! Ik kan alle zenders weer ontvangen, bedankt 

 

Reputatie 7
Badge +21

Oh hartstikke fijn! Nog iets specifieks gedaan hiermee? In ieder geval goed om te horen dat je weer televisie kan kijken.

Reageer