Digitennemast Den Burg Frequentiewissel

  • 12 May 2021
  • 32 reacties
  • 934 keer bekeken
Digitennemast Den Burg Frequentiewissel

Toon eerste bericht
Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

32 reacties

@SSSSSander 

Brandt het lampje op de antenne wel?

Heb je al de antenne V5 (Funke DSC550)?

Onder welke zendmast val je? (ik denk dat dit onterecht onder het Den Burg topic is gezet, aangezien dat helemaal niet over de NPO mux gaat. @Bart_Z )

Ik heb, althans hier op het forum, niet meer klachten over “uitval” npo gezien.

Verplaats de antenne eens. Zoveel mogelijk vrij zicht op de zendmast en in die richting (zie pijltje op antenne) en indien mogelijk op minimaal 6 meter hoogte (t.o.v. maaiveld).

Beste Peter, Zoals je hebt kunnen lezen heb ik op diverse kanalen wel ontvangst, min 85% sterkte en hoge kwaliteit, maar geen ch34.

In de hele configuratie is niets veranderd. Vandaar de vraag hoe staat het met de uitzending op ch34?

 

Die (34) zal er echt nog wel zijn.

Want een zendmast bediend een flink gebied en dan zou het regenen met klachten.

Met kanaal 34 verwacht ik dat je '’ergens'’ in Noord holland zit. Maar mogelijk niet zendmast Den Burg.

Ik heb een zxv7200 en die komt qua kwaliteit op alle zenders op 100 %, maar met de sterkte (rode knop indrukken na ant ) nooit verder dan 58 %. Zelfs als je de zendmast zowat kan kussen (bij een vriend van me).

Het blijft toch apart dat ie nou net de FTA zenders niet pakt. Ik zou aan @Bart_Z of @Jasper willen voorstellen je ontvanger om te ruilen.
N.B. guys: dit heeft niets te maken met de frequentiewissel van NTS 3 in Den Burg. Want SSSSSander heeft juist NPO niet meer en dat is de RTS mux. Waarom de vraag dus naar dit topic is verplaatst??????

Beste Peter e.a.,

Een andere ontvanger geleend en deze ontvangt wel alles. Dus mijn actieve antenne werkt dus. Is mijn eigen ontvanger stuk of is er toch iets veranderd in het protocol van KPN?

Oja en ik zit zeker op Texel. Misschien signaal strekte iets te hoog in geschat.:thinking:

Is mijn eigen ontvanger stuk

Die conclusie lijkt mij volkomen juist. (had ik op het laatst ook getrokken; zie mijn vorige reactie)

ontvanger geleend en deze ontvangt wel alles.

Dit laat geen ruimte voor twijfel. Ontvanger is defect.

Zou je voor de moderator je gegevens in je profiel willen zetten. Dan hebben ze die om omruil te doen. Graag ook CAS nummer v.d. defecte ontvanger in vakje persoonlijke opmerkingen erbij plaatsten a.j.b. (in profiel staat het niet openbaar)

Reputatie 7

Super dank voor je hulp, @PeterG. Lijkt me inderdaad een juist conclusie.

Hey @SSSSSander, welkom! Wil jij je forumprofiel invullen en hier weer reageren als je dit gedaan hebt? Dan pakken we dit verder met je op.