Beantwoord

Hoe kan ik een afstandsbediening voor Digitenne bestellen?

  • 31 July 2023
  • 3 reacties
  • 31 keer bekeken

afstandsbediening stuk. Als ik probeer via KPN nieuwe online te bestellen krijg ik de melding dat ik geen KPN tv heb maar ik heb dus wel degelijk digitenne via KPN. Wil gewoon een nieuwe afstandsbediening en als ik bel ellenlang wachten

icon

Beste antwoord door Noordzee 31 July 2023, 11:44

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

3 reacties

Reputatie 7
Badge +28

Hallo @Reinder63 ,

Reageert de Digitenne-afstandsbediening helemaal niet? Haal de batterijen uit je afstandsbediening en stop ze er opnieuw in. Werkt het nog steeds niet? Vervang de batterijen eens door nieuwe. 

Reageert de Digitenne-afstandsbediening niet goed of heel traag? Verwijder mogelijke storingsbronnen in de buurt van je tv en/of Digitenne-ontvanger. Denk aan een LED- of spaarlamp of Ambi-light op je tv. Deze kunnen het signaal verstoren dat de afstandsbediening naar de Digitenne-ontvanger zendt. 

Werkt je Digitenne-afstandsbediening nog steeds niet, ondanks bovenstaande oplossingen? Vul dan jouw forumprofiel aan met postcode, huisnummer en je klantnummer. En geef hier even een seintje wanneer dit gedaan is. Dan wordt er een afstandsbediening naar je opgestuurd. 

Reputatie 7
Badge +17

Hi @Reinder63! Ik zie gegevens in je profiel. Ik heb aansturing gedaan om een nieuwe afstandsbediening te sturen. 

Wil je hier laten weten wanneer je deze hebt ontvangen?

Reputatie 7
Badge +28

Hi @Reinder63! Ik zie gegevens in je profiel. Ik heb aansturing gedaan om een nieuwe afstandsbediening te sturen. 

Wil je hier laten weten wanneer je deze hebt ontvangen?

En @Reinder63 ?

Werkt nu alles weer naar tevredenheid?