Introductie Digitenne Insteekkaart (CI+ module)

  • 27 January 2022
  • 252 reacties
  • 17235 keer bekeken
Introductie Digitenne Insteekkaart (CI+ module)

Toon eerste bericht

252 reacties

Reputatie 7
Badge +20

@Stegen  en @Johan1967, het blijkt dat jullie beide hebben besteld op een moment dat er iets niet helemaal lekker liep in onze systemen (28 januari), waardoor jullie CI+ module onterecht als geleverd staat, terwijl er helemaal niets verzonden is. Dit gaat hersteld worden, echter is dat geen makkelijk klusje waardoor het even kan duren voordat dit rond is. Excuus dat het allemaal zo lang duurt! Ik ga vragen of ze een update willen sturen zodra duidelijk is wanneer dit precies gaat gebeuren, we komen hier weer in de lucht zodra we meer weten!

Reputatie 2

@Rutger_  en @Maja_  bedankt voor de informatie, ik zie de update wel verschijnen en natuurlijk ook de CI+ module.

Met vriendelijke groet, Johan

Reputatie 7
Badge +28

.

 

Heb jij het module al binnen? 

Heb je ook al een Xoro 8761 in huis? 

 

Nee,Ik heb hem ook maar geannuleerd.Bovendien twijfelde ik toch of de xoro wel of niet zou werken.

Daarnaast kijk ik nu toch alleen maar beneden tv en heb ik het niet direct nodig,Misschien ooit nog eens een keertje.

Sorry dat is nu niet kan delen of het wel of niet werkt,Maar ik vond de besteding het nu even niet waard.

@martijn197108 

Jammer dat jij steeds maar blijft twijfelen. Ik had graag jouw recensie gelezen. 

Nu heb ik zelf de XORO 8761 besteld en ik heb nu beeld via het CI+-module. 

 

@martijn197108

Jammer dat jij steeds maar blijft twijfelen. Ik had graag jouw recensie gelezen. 

Nu heb ik zelf de XORO 8761 besteld en ik heb nu beeld via het CI+-module. 

 

sorry @Noordzee , Maar wel fijn dat het bij jou wel blijkt te werken!

 

Reputatie 7
Badge +20

@Stegen  en @Johan1967, het blijkt dat jullie beide hebben besteld op een moment dat er iets niet helemaal lekker liep in onze systemen (28 januari), waardoor jullie CI+ module onterecht als geleverd staat, terwijl er helemaal niets verzonden is. Dit gaat hersteld worden, echter is dat geen makkelijk klusje waardoor het even kan duren voordat dit rond is. Excuus dat het allemaal zo lang duurt! Ik ga vragen of ze een update willen sturen zodra duidelijk is wanneer dit precies gaat gebeuren, we komen hier weer in de lucht zodra we meer weten!

Ik heb inmiddels het bericht ontvangen dat alle bestellingen nu in orde zijn gemaakt. Kunnen jullie dit bevestigen of hebben jullie de CI+ module nog niet ontvangen? Hoor het graag!

Reputatie 2

@Maja_  ik heb hem nog niet binnen en ook nog geen bevestiging gehad dat hij verstuurd is, onderwijl is er wel van 3 februari tm 12 maart voor betaald. Ik neem aan dat dat wel verrekend wordt.

Vriendelijke groet, 

Johan

Reputatie 7
Badge +20

Balen @Johan1967 :expressionless: We gaan er eerst voor zorgen dat je hem alsnog ontvangt, en daarna dat je de kosten die tot dat moment in rekening zijn gebracht weer van ons terug krijgt! Ik heb jouw situatie nu voorgelegd aan een specialist die ons hopelijk meer kan vertellen. Je hoort hier weer van me zodra ik meer weet!

Reputatie 1

Dag,

Ik ben in het bezit van digitenne met een kastje. Nu  wil ik deze omruilen voor een insteekkaart maar krijg telefonisch te horen dat dan mijn Kpn tv en internet beeindigd word omdat dit niet samen kan???????

Ik gebruik digitenne hoofdzakelijk op de camping en dan heeft de insteekkaart vele voordelen(weinig snoeren) en een enkele keer achter in de tuin in de overkapping.

Bij  de vorige  insteekkaart was dit geen enkel probleem waarom nu wel. En is het niet zo dat sinds 1 februari de klant ZELF zijn apparatuur mag kiezen?

Ik ben heftig teleurgesteld in deze erg kromme regeling en wil een oplossing in deze.

Ik heb nu meerdere keren telefonisch, ruim een  uur, contact gehad maar ben nog helemaal (ondanks beloftes) niets  wijzer geworden. 

HELP HELP HELP

Met groet, Herman

Reputatie 7
Badge +20

Hi @Lmcvivo460, ik heb net ook een poging gewaagd en volgens mij is het mij wél gelukt :grinning: Heb je een orderbevestiging ontvangen per mail en zo ja, wat staat daar in?

Reputatie 1

Hoi Maja,

Klopt, heb net 2 mails binnen waarin staat dat de omwisseling in gang gezet is.

Hartelijk dank en met groet, Herman 

Reputatie 7
Badge +20

Ah helemaal top @Lmcvivo460! Graag gedaan :blush:

Reputatie 7
Badge +20

Balen @Johan1967 :expressionless: We gaan er eerst voor zorgen dat je hem alsnog ontvangt, en daarna dat je de kosten die tot dat moment in rekening zijn gebracht weer van ons terug krijgt! Ik heb jouw situatie nu voorgelegd aan een specialist die ons hopelijk meer kan vertellen. Je hoort hier weer van me zodra ik meer weet!

Er is een héél klein groepje klanten waarbij het niet gelukt is om de bestelling goed te herstellen, waardoor ze nog steeds geen module hebben ontvangen. Helaas heb jij de ‘mazzel’ dat jij bij dat groepje hoort, excuus hiervoor :grimacing:

Ze zijn nu bezig met plan B om deze laatste klanten alsnog goed geleverd te krijgen. Hopelijk weet ik snel wanneer jullie de module kunnen ontvangen, ik laat het weten als ik iets concreets te melden heb!

Net als @Johan1967 heb ik de module ook nog altijd niet ontvangen. Ik overweeg nu maar KPN iptv te nemen, maar als ik dat wil bestellen krijg ik een foutmelding omdat ik al Digitenne zou hebben. Kortom, geen beste beurt KPN. 

Reputatie 7
Badge +20

Dan ben ik bang dat jij ook bij dat hele kleine groepje pechvogels hoort @Stegen :slight_frown: Ik vraag voor de zekerheid nog wel even na of jij echt bekend bent bij de mensen die hier nu mee bezig zijn, verwacht daar begin volgende week de bevestiging van!

Reputatie 1

Dag,

Ook hier blijkt het niet goed te gaan. Kpn zegt dat op 8 maart de kaart actief wordt,

Maar ik heb niets ontvangen, dus WEER maakt kpn er een zooitje van.

Zo jammer dit allemaal.

Groet

Reputatie 7

De verzending staat nog open voor jou @Lmcvivo460, met morgen als uiterlijke datum. Uiterlijk dan zal het geleverd moeten worden dus, op dit moment is er niets aan de hand. Mocht het morgen niet geleverd worden, dan kunnen we verder kijken. Het is nu eerst afwachten. 

Reputatie 2

Hallo @Maja_  

Ik heb vandaag de CI module ontvangen, en alles werkt goed. 

Als nu de kosten van 3 februari tot 7 maart nog worden verrekend, is alles weer klaar.

Met vriendelijke groet,

Johan

 

Reputatie 7

Goed om te lezen dat je 'm ontvangen hebt @Johan1967! Een vergoeding zal je op de volgende factuur zien staan :slight_smile:

Reputatie 1

Goedeavond,

Weer is KPN vandaag  zijn afspraken niet nagekomen. Is de KPN vervallen tot veel beloven weinig  geven doet een gek in vreugde leven.

Sorry voor mijn sarcasme, maar ik heb echt de indruk dat er gedacht wordt zoek het maar uit. Is het nou echt zo moeilijk om een simpel kastje om te ruilen voor een insteekkaartje.

Jullie kunnen WEL binnen een dag ongevraagd mijn contract met een jaar te verlengen.

Heb hier behoorlijk de ...... over in.

Denk dat het na 48 JAAR PTT/KPN tijd wordt maar eens bij een andere provider te gaan kijken.

Jij kunt hier waarschijnlijk niets aan doen, dus voor jou prettige avond.

Reputatie 7
Badge +19

Ik heb voor je navraag gedaan @Lmcvivo460, waar de insteek module voor jou blijft. 

Reputatie 1

Erg verhelderend, dit antwoord. Maar weer geen enkele reactie.

Reputatie 7
Badge +20

Goedemorgen @Lmcvivo460, we hebben inmiddels reactie van onze collega's maar nog niets concreets.
Ze zijn achter de schermen nog voor je bezig. Zodra de insteekkaart jouw kant op komt krijg je daar bericht over!

Reputatie 1

Hallo allemaal op deze zonnige donderdagmiddag,

Ik ben nu reeds 3 weken telefonisch en op het forum bezig om een insteekkaart te regelen.

Op mijn KPN staat zelfs dat het kaartje verzonden wordt en het per 8 maart allemaal moet werken. Alleen mijn nieuwe ongevraagde jaarcontract is doorgevoerd -raar dat je voor een stukje hardware ruil een nieuw jaarcontract krijgt- dat dan weer wel.

Kan iemand bij de KPN mij in Jip en Janneke taal uitleggen hoe dit allemaal mogelijk is.

Met groet, Herman

Reputatie 7

Ik kan me voorstellen dat je graag meer duidelijkheid wilt, @Lmcvivo460. Het probleem is dat de bestelling is vastgelopen in het systeem. En zolang hij daar vastzit gebeurt er niets. Ze zijn nu bezig om de order los te krijgen zodat deze afgerond kan raken. En dan komt de insteekkaart ook daadwerkelijk jouw kant op. 

Je noemt verder ook een nieuw jaarcontract. Dat zie ik hier niet terug. Een contractsverlenging gebeurt ook alleen als je weer opnieuw van een actie gebruik maakt. En dat is bij jou niet het geval.

Reputatie 1

Hoi, er is wel degelijk op 3 maart een contractverlenging doorgevoerd.

Helaas kan ik schijnbaar om veiligheidsredenen geen screenshot in mijnkpn app maken.

Ook staat hierin dat de insteekkaart voor 8 maart op mijn huisadres geleverd wordt en op 8 maart actief is. Dus ik zou maar even goed kijken wat nu wel of niet geregeld is.

Ik neem aan dat ik onderhand na de vele Forum berichten en meer dan een uur telefoneren en ergenis wel een compensatie tegemoet kan zien en dat ik eindelijk de insteekkaart kan gebruiken en ik niet voor niets een nieuwe tv gekocht heb.

Groet Herman

 

Reageer