Beantwoord

Keuze tuner

  • 7 February 2019
  • 2 reacties
  • 151 keer bekeken

Reputatie 2
Badge +3
Heb je keuze mogelijkheid voor de tuner van Digitenne of krijg je botweg er een toe gezonden? Ik moet binnenkort mijn huidige tuner omruilen maar wil graag het exemplaar waarbij je ook het geluid via tulp naar de versterker kunt aansluiten dus de ZXV7200. De andere heeft die optie niet als ik kijk naar de aansluitingen.
icon

Beste antwoord door Noordzee 7 February 2019, 19:46

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

2 reacties

Reputatie 7
Badge +28
Hoi Hubbie1955,

Het is niet mogelijk om een voorkeur uit te spreken. De kans is groot dat je een Rebox krijgt toegestuurd. Want die worden momenteel uitgegeven.

Op de Rebox zijn geen aansluitingen voor tulp stekkertjes, maar daar is weer een ander soort audio-uitgang.
[img]https://uploads-eu-west-1.insided.com/kpn-nl/attachment/519879a6-fb2c-48e3-8a9f-07b06ae4caba.png[/img]
De achterkant heeft antenne-ingang, HDMI-uitgang, en de aansluiting voor de stroomkabel. Deze ontvanger heeft niet, zoals de ZTE, tulpstekkerpoortjes, maar een 3,5mm jack. Een extra kabeltje om de SCART converter hierop aan te sluiten wordt meegeleverd. De aanwezige ethernet- en usb-poorten zijn niet in gebruik.

Een tijdje terug is er een uitgebreid topic over de audio-uitgang geweest. PeterG is daarin de specialist op dit forum.
https://forum.kpn.com/digitenne-12/geen-geluid-via-digitenne-464105
Reputatie 7
Badge +30
Ha @Hubble1955, kan je eerst vooruit met het antwoord van Noordzee? Als je nog ergens tegenaan loopt, laat het gerust weten!