Beantwoord

Nieuwe afstandsbediening werkt niet op TV ontvanger

  • 17 July 2023
  • 7 reacties
  • 85 keer bekeken

Reputatie 1

Afstandsbediening werkt niet op digitale kastje.

Nieuwe binnen gekregen werkt ook niet op het kastje.

icon

Beste antwoord door Noordzee 22 July 2023, 07:21

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

7 reacties

Reputatie 7
Badge +28

Hallo @Egbert69 ,

Een moderator kan jou een vervangende ontvanger opsturen. Zou je het Forum profiel  willen aanvullen met naam, postcode + huisnummer, klantnummer en CAS-ID nummer? Het CAS-ID nummer kun je kwijt bij persoonlijke opmerkingen en deze gegevens zijn alleen zichtbaar voor jou en KPN moderators. En geef hier even een seintje wanneer dit gedaan is. 

  • Het CAS-ID nummer kun je terugvinden in het menu-scherm abonnement, onderop je ontvanger en op de doos.
Reputatie 1

Heb het ingevuld 

Groet Egbert 

Reputatie 7
Badge +21

Hoi @Egbert69. Welkom op het KPN Forum! Wat vervelend dat je de ontvanger niet meer op afstand kan bedienen. Even voor de zekerheid… Gaat het om een Digitenne ontvanger of Interactieve TV?

Reputatie 1

Digitenne ontvanger 

Reputatie 7
Badge +21

@Egbert69 Ik heb zojuist een nieuwe ontvanger naar het dichtstbijzijnde servicepunt (Cigo Angelslo, Statenweg 39 in Emmen) verstuurd. Maandag 24 juli 2023 na 14:30 uur kan je daar jouw huidige ontvanger omruilen voor een nieuwe. Vergeet niet om een geldige legitimatie mee te nemen en jouw antenne hoeft niet retour. Laat je ons weten of dit het probleem verhelpt?

Reputatie 1

Dank je wel

Reputatie 7
Badge +21

@Egbert69 Graag gedaan!