Beantwoord

tv/internet

  • 13 August 2019
  • 6 reacties
  • 151 keer bekeken

Hey,

Wij zijn van Belgiƫ en hebben een caravan gekocht in montfort.
Nu zouden we heel graag tv en internet hebben hoe kunnen we dit juist doen?
Is het zelf mogelijk om dit te verkrijgen?

Grietjes johan
icon

Beste antwoord door Bart_ 15 August 2019, 16:38

Bekijk origineel

6 reacties

Reputatie 7
Badge +28
Hi Johan75,

Internet is een beetje afhankelijk van jouw locatie.

Als je TV wilt kijken via de ether, dan heb je keus uit het Betaal-TV-pakket van Digitenne of alleen de vrije zenders. Het voordeel van Digitenne is dat je daarmee ook twee Vlaamse zenders ontvangt.

Kijk maar eens op:
https://www.digitenne.nl

Alleen de vrije zenders? Check dan dit topic:
https://forum.kpn.com/digitenne-12/gratis-ontvangst-op-npo-1-2-3-en-de-regionale-zenders-477354
Reputatie 7
Badge +28
@Johan75

Heb je al een keuze gemaakt? Heb je nog vragen over TV-ontvangst?

Ik adviseer jou om jouw vraag over internet in een andere (aparte) vraag te stellen in het hoofdstuk internet op dit forum. Hier worden vragen over Digitale TV via DVB-T2 beantwoord.
https://forum.kpn.com/internet-9
Reputatie 7
Badge +20
Hallo @Johan75 Welkom hier op het KPN Forum! Goed dat je ons hebt gevonden en mooi ook om te zien dat je al goed advies van @Noordzee hebt gekregen. EĆ©n puntje: wat mij betreft hoef je niet nog een topic aan te maken. Dan krijg je meerdere topics voor Ć©Ć©n vraag, waar meerdere mensen zich mee gaan bezighouden. Daar wordt het wat verwarrend van. 😉

Inhoudelijk dan: de vraag is een beetje wat je wilt en wat er leverbaar is op jouw Nederlandse adres. Hoe vaak zou je gebruik maken van onze diensten? Als je veel in Nederland bent kan een abonnement (je) wellicht uit, maar als je maar beperkt in Nederland bent is het wellicht een kostbare aangelegenheid om een tv- en internetabonnement af te nemen waar je wel maandelijks een bedrag voor betaalt.

Digitenne is een uitstekende optie, het is niet duur en vrijwel overal te gebruiken. Als ik er vanuit ga dat je caravan op een vaste plek op een camping staat is dat wellicht de handigste optie voor televisie kijken. Qua internet: een vaste verbinding, zoals je deze bij de meeste huishoudens ziet gaat via ons kopernetwerk en de vraag is een beetje of dit dus de maandelijkse kosten waard is Ć©n of het Ć¼berhaupt goed leverbaar is op jouw adres. Campings zijn notoir moeilijk wat dit betreft. Mobiel internet is wellicht ook een optie voor je. Je kunt een abonnementje afsluiten, maar de Prepaid-variant is ook een mogelijkheid. Het is allemaal weer afhankelijk van hoeveel jullie er gebruik van willen maken.
Reputatie 7
Badge +28
@Johan75 Hebben jullie al een keuze gemaakt?
Dank u wel allemaal ben hiermee geholpen. Kon me niet meer inloggen om te antwoorden maar is me nu wel gelukt
Reputatie 7
Badge +28
Maar waar is de keuze uiteindelijk op gevallen?

Reageer