Welkom op het

KPN Forum

Recent online

Hetnet mail


Beste mensen,

Wij zijn een tijd terug van Hetnet overgestapt naar een andere provider en we zijn Nu weer terug bij KPN. Nu is het zo dat er nog veel accounts bij verschillende diensten geregistreerd zijn met het email addres: niels.meima@hetnet.nl. Nu wou ik onlangs de wachtwoorden op die sites wijzigen, maar dit kon alleen met het behulp van mijn email waar ik dus nu niet meer bij kan. (het HetNet addres). Ik heb er destijds niet aan gedacht... Dom dom dom.

Nu is mijn vraag of het nog mogelijk is om het emailaddres tijdelijk de gebruiken om zo mijn belangrijke wachtenwoorden te veranderen? Ik heb geprobeerd via https://cscmail.kpnmail.nl/overzetten.aspx het account te importeren, dit werkte echter niet. Ik kreeg de error dat het account vol zat.

Ik hoop dat er een oplossing mogelijk is, want er ontstaan wat situaties waarbij ik geen toegang meer heb tot verschillende accounts geregistreerd met m'n oude email..

MvG Niels Meima

3 Reacties

Reputatie 3
Badge
Ze hebben e-mail only abonnementen. als de@kpnmail.nl versie nog niet bestaat kunnen ze hetnet daar aan koppelen. email only basis is iets van 3 euro in de maand oid

Bedankt voor je antwoord. Waar zou ik dit eventueel kunnen aanzetten? Wij hebben nu een glasvezel abbonement.

~gepost van een ander account.

Reputatie 3
Badge
Dit kan je via de webcare medewerkers regelen of via 0800-0402

Dit abonnement loopt nog wel via de koper manier maar dat maakt voor een e-mail adres niets uit

Reageer