Welkom op het

KPN Forum

Recent online

TIME OUT bij kpn webmail


  1. Mijn man heeft net 4 uur gewerkt aan een belangrijke mail voor zijn werk die vandaag de deur uit moet.Via KPNwebmail. Toen hij hem ging verzenden kreeg hij TIME OUT en de verbinding werd verbroken door KPN.Weer ingelogd maar er is niet eens een concepten map en al het werk is verloren!!!Nergens meer te vinden! OF NIET?????

1 Reactie

Reputatie 2
Als een bericht in de Webmail omgeving opgesteld wordt, wordt de inhoud ervan bewaard door de webbrowser. Als er 4 uren gewerkt is aan een bericht, en er daarna pas weer activiteit is, (Het klikken op verzenden bijv.) is hoogstwaarschijnlijk de inlogsessie (om veiligheidsredenen) verlopen.

Over het algemeen is een inlogsessie bij Webmail ongeveer een kwartier geldig. Als na het verschijnen van een time-out op "Vorige" in de webbrowser geklikt wordt zou het bericht weer weergegeven moeten worden.

Tip voor de volgende keer: Stel een bericht waar je verwacht langere tijd mee bezig te zijn op een andere locatie op (In Word of kladblok bijv.), log vervolgens in op de Webmail en plak de inhoud in de Webmail omgeving! Hiermee voorkom je timeouts.

Reageer