Welkom op het

KPN Forum

Recent online

waar blijft mijn email


Hallo,

ik zit al een aantal jaren op een spelletjes site, en krijg geregeld een email, met aanbiedingen. nou is het officieel een amerikaans bedrijf maar ook nederland heeft een site voor spellen.

nou is mijn laatste aankoop op 7 sept 2013 geweest. op 14 sept 2013 een nieuwe modem gekregen. en u raad het al, ik krijg ineens geen mail meer van dit bedrijf.

ben daar pas 4 weken geleden achter gekomen, vond het ineens vreemd dat ik geen aanbiedingen kreeg. dus een mail gestuurd naar de site en volgens hun ligt het aan kpn dat het niet binnen komt. ook al contact gehad via twitter, maar omdat je daar maar weinig tekens kan gebruiken, ga ik het hier maar proberen.

Vraag 1:

Waarom krijg ik ineens die mail niet meer?

Vraag 2:

Als ik me inschrijf bij de nederlandse site voor een dagelijkse email, krijg netjes een verificatie mail om te bevestigen, en krijg dan u ontvangt nu een mail, dus niet. dag erop nog geen aanbiedingen?

Vraag 3:

Heeft het misschien toch te maken dat we een andere modem hebben gekregen en misschien met de ip adressen iets is gebeurd?

Het is mij allemaal een raadsel, maar zou graag een oplossing zien.

1 Reactie

Reputatie 5
Badge +10
Dag Edciel,

Bedankt voor jouw bericht. Ik heb inderdaad ook jouw bericht op Twitter voorbij zien komen. We hebben even overlegd met meerdere collega's en wij vermoeden dat dit niet aan KPN kan liggen. Wanneer je wél gewoon mails van andere ontvangers ontvangt, dan werkt alles goed. Wanneer je alleen bepaalde mails niet meer ontvangt, kan het in je SPAM map terecht komen of het is zo dat er iets aan de zijde van de mail-aanbieder veranderd is. Helaas kan ik je niet verder helpen of adviseren in deze. Ik hoop dat je de oorzaak snel zult vinden. 

Met vriendelijke groet,

Burhan

Reageer