Beantwoord

Waar is mijn lijbrandt webmail?

  • 7 November 2020
  • 23 reacties
  • 4890 keer bekeken

Ik kan niet meer inloggen op mijn webmail: https://webmail.lijbrandt.nl/

icon

Beste antwoord door Aizo 11 November 2020, 11:47

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

23 reacties

Het lijkt mij duidelijk. Gebruik de link die genoemd wordt als je naar https://webmail.lijbrandt.nl/ gaat.

Lijbrandt is al jaren geleden door Telfort overgenomen. Ik kan me zo voorstellen dat jou link ook al jaren naar de telfort-mail verwijst...

Dank Peter. De link meldde vanmiddag: link bestaat niet meer. Nu zie ik de pagina van Telfort webmail. Dat is voor mij nieuw. Kijken wat dit oplevert. Geen van de inlogcodes, die ik opgeslagen heb, werkt. Niet gebruikersnaam 1.********, niet 2. ********* , niet 3. *********. Wachtwoord vergeten kan ik niet gebruiken, want de mailboxen 1 en 2 kan ik (dus) niet bereiken. Box 3, ook niet want het gebruikersnaam invoerveld accepteert alleen @telfort.nl. Wat ben ik blij, dat ik contact heb met een klantbeheerder!

 

Admin: gegevens verwijderd i.v.m. privacy

Met gmail, wat staat voor Google-mail, kun je natuurlijk niet inloggen op webmail van Telfort. Op dat Telfort adres alleen @telfort.nl en providers, zoals lijbrandt, die zijn overgenomen door Telfort.

Echter…. KPN is bezig Telfort in te lijven zoals je weet. Dus mogelijk moet je nu de webmail inlog van kpn hebben voor die adressen. Dus probeer die eens….

……………...is dat.

Reputatie 7
Badge +21

nee, deze werkt beter   https://webmail.kpnmail.nl

Je hebt weer zoooóó gelijk. Natuurlijk. @RBxx .:laughing:

Ik typ altijd alleen al web en dan op enter want de browser vult het zelf al aan. En dan let je niet meer op de rest, hè :neutral_face: .

Reputatie 7
Badge +10

@Aizo :

Als je met die ingloggegevens (gebruikersnaam + wachtwoord) email kunt ophalen met jouw emailprogramma/app, moet je met diezelfde gegevens ook kunnen binnenkomen bij de (KPN ?) webmail.

Ben dus naar:  https://webmail.kpnmail.nl  gegaan. Met de volgende gebruikersnamen: 1. ********, 2. ******* en de bijbehorende wachtwoorden kom ik niet binnen. @Peter ik heb mijn wel werkende adres: ******** gememoreerd, omdat dit de gebruikersnaam is van mijntelfort. Onlangs heb ik op verzoek van KPN mijntelfort gemigreerd naar mijnkpn. Deze migratie is wel correct verlopen. Nog ter verduidelijking: Telfort heeft lijbrandt webmail tot voor kort ondersteund. Ik weet dit omdat ik het lijbrandtmailadres steeds kon gebruiken. Het doet voor mijn nog steeds dienst. Ik kan er (dus) niet meer bijkomen. Telfortwebmail heb ik nooit gebruikt/geactiveerd.

 

Admin: gegevens verwijderd i.v.m. privacy

Tja, Lijbrandt is indertijd overgenomen door Telfort.

Dan zou je op Telfortwebmail met je Lijbrandt adres én het daarbij horende wachtwoord moeten kunnen inloggen. https://webmail.telfort.nl/mail/main
Bij KPN (nu kpnmail.nl) kan ik met hetnet.nl inloggen. (webmail.kpnmail.nl)

Voor KPN ID hoeft de gebruikersnaam inderdaad niet een aan KPN/Telfort geliëerd adres te zijn.

Ik denk dat de Telfort mail adressen nog niet gemigreerd zijn want anders zou die inlogpagina naar de webmail van kpn verwijzen.

( @JanD )

Nog een x  de gebruikersnaam ******* met het bijbehorende wachtwoord ingevoerd op https://webmail.telfort.nl/mail/main.  Lukt niet. Ik wilde een bijlage meesturen van de inlogpagina. Maar ik zie geen opties voor een bijlage.  Onder de 3 puntjes vind ik nog de mogelijkheid: media meesturen. Maar dat wordt niet ondersteund. Dat maar de link in dit invoerveld gekopieerd: https://webmail.telfort.nl/mail/main?reason=LGI-0006 . Kost ons wel tijd, maar komen niet verder!

 

Admin: gegevens verwijderd i.v.m. privacy

 

 

Ik kan je hier helaas niet verder mee helpen….

Een moderator komt hier nog. Staan je gegevens al in je profiel voor de moderator? Die gegevens zijn daar niet publiek te zien.

En hopelijk met @JanD zich hier nog. Die komt ook van Telfort.

Ikzelf heb nooit de behoefte gevoeld voor Telfort. Klanten werden als sukkels en een beetje wereldvreemd afgebeeld in die reclame. Voelde ik absoluut geen binding of sympathie voor.

Ik ben nieuw bij KPN en kom binnen van Lijbrandt en daarna Telfort. Heb dus het KPN Forum Profiel ingevuld. Dit loopt dus naast het KPN account. Ik wacht de actie van @JanD af. Tenslotte, bestaat er ook KPN Webmail. Wat is mijn adres? Waar kan ik dat vinden?

Nog een x  de gebruikersnaam *******  met het bijbehorende wachtwoord ingevoerd op https://webmail.telfort.nl/mail/main. 

En als je dat doet op de KPN-webmail?????

webmail.kpnmail.nl

Ja, dat had ik zelf ook verzonnen, toen ik  https://webmail.telfort.nl/mail/main gevonden had. Maar nee, lukt niet.

Jammer.

Een KPN moderator zal hier nog komen. (staat je profiel al ingevuld?)

Ja, profiel is ingevuld.

Reputatie 7
Badge +20

Hoi @Aizo, ik heb even meegekeken en je een privébericht gestuurd met de inlog. Kom je er nog niet in, wijzig dan even het wachtwoord van de e-mail in Mijn KPN. Hoor graag of het daarmee lukt.

Dag Bart, Wachtwoord wijzigen: nu heb ik mijn mail terug. Dus een bedrijf/persoon mailt mij op ********* of *********  en landt in de mailbox, die ik kan benaderen op https://webmail.kpnmail.nl/mail/logon.asp  Toch vrij complex. Oh, nog even testen wat er gebeurt als ik vanuit ********* naar een bedrijf/persoon mail. Wie zien zij als afzender?  Ik zie: ik kan de afzender kan kiezen. Graag was over bovenstaande geinformeerd. Nu heb ik mij zorgen gemaakt over alles, wat gekoppeld is aan ********.

 

Admin: gegevens verwijderd i.v.m. privacy

Reputatie 7
Badge +20

Ik had je zojuist nog een privébericht gestuurd. Maar ik begrijp dus dat na het wijzigen van het wachtwoord alles weer werkt. Excuses dat het niet duidelijk was. 

Mocht er nog weer iets zijn, hoor ik dat graag. 

Dus de oplossing om bij je webmail te komen om te zorgen dat KPN, waar ik nooit voor heb gekozen, geen mail meer reject die ik gewoon wil ontvangen, is om m'n wachtwoord te wijzigen in de mijnKPN app die het VERTIKT OM TE INSTALLEREN. 

 

Dit is de zoveelste gedwongen overgang naar een andere provider en het is ELKE KEER een doffe ellende. Om SCHIJTZIEK van te worden.

Reputatie 7
Badge +10

@micwit :

Er is geen “Mijn KPN app". Je moet daarvoor jouw browser gebruiken (op laptop of smartphone).

En dan is er nog een mogelijk wachtwoord probleem. Als je bij lijbrandt een wachtwoord van 8 of 9 tekens had dan is het mogelijk dat de KPN webmail dat niet accepteert. Want bij KPN moet het wachtwoord minstens 10 tekens lang zijn.

@Willy22 Er is wel degelijk een MijnKPN app hoor:  https://www.kpn.com/service/mobiel/instellen/apps.htm

Die heet dus gewoon hetzelfde als de website, hoe handig….

De Mijn KPN website heb ik niet veel aan want die laadt maar half. Ik neem tenminste aan dat er onder “Overzicht” iets zou moeten komen te staan waar ik iets aan heb, want verder vind ik niets.

 

Dan het wachtwoord, het wachtwoord dat ik gebruik om hier aan te melden werkt hier dus wel, maar niet op de webmail. Dus dat zal z'n eigen wachtwoord hebben? Het wachtwoord dat ik hier gebruik is trouwens meer dan 10 posities lang. Op de Mijn KPN website kan ik met wat ik nu op m'n scherm krijg wel dat wachtwoord wijzigen (maar die werkt dus kennelijk gewoon), maar niet een wachtwoord van m'n email. Of moet ik toch gewoon het wachtwoord wijzigen wat hier wel werkt?

KPN ID is KPN ID. Dat gebruik je voor je KPN ACCOUNT en mailboxen aanmaken via email.kpn.com.

Voor de webmail.kpnmail.nl (en om in te stellen in mailprogramma) gebruik je dat NIET. Dat is gewoon het emailadres van die mailbox + het bij jouw "bekende” wachtwoord (niet gelijk aan die van KPN ID, tenzij je overal hetzelfde wachtwoord gebruikt)

Er is ook nog een email.kpn.com? Oh mijn GOD! Waarom hebben ze niet een link daar naartoe in Mijn KPN? En waarom ZEGGEN ze zulke dingen niet als je tegen je wil in wordt binnen gehengeld!! Moet je het maar ruiken of zo?

Dank jullie wel Peter en Willy voor het opvangen van de bal waar de KPN hem zelf direct al uit z'n handen heeft laten vallen. Maar ik denk ik dat ik hier heel lang blijf. Ik ben na m'n Ziggo-avontuur van vroeger allergisch geworden voor bedrijven die minachting hebben voor hun klanten.