Beantwoord

Webmail zoekfunctie werkt niet

  • 10 May 2021
  • 6 reacties
  • 130 keer bekeken

Sinds een week werkt de zoekfunctie in de webmail niet meer. Als ik een onderwerp of afzender zoek, blijft hij laden en geeft hij de error: “ Verbinding met externe server dovecotproxy-asd.so.kpn.org overschreed de toegestane tijd bij het wachten op een antwoord. Probeer het alstublieft later nog een keer. ” Zoeken vanuit andere mailapps werken ook niet meer. Hoe zou ik dit kunnen oplossen?

icon

Beste antwoord door Alexandra van KPN 17 May 2021, 17:17

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

6 reacties

Reputatie 7
Badge +19

Hoi @stijngroen14, van harte welkom!

Het is wel zo makkelijk dat je kan zoeken in je mailbox als je een specifieke mail zoekt. Dat lukt ineens niet meer. Heb je dit op één of verschillende apparaten getest? Ik begrijp dat je 't ook rechtstreeks in Webmail hebt geprobeerd. Welke browser gebruik je, en maakt het verschil als je het test in een andere browser (bijvoorbeeld Mozilla Firefox of Google Chrome)? 

Ik heb het al op meerdere apparaten en netwerken getest. Ook met verschillende browsers (Firefox, chorme, edge) maar nog steeds geen succes. De mailbox is ook nog redelijk leeg. versturen en ontvangen van mail lukt wel.

Reputatie 7
Badge +19

@stijngroen14 Goed dat je verschillende browsers en netwerken hebt getest. Als ik het test dan werkt het wel. Het is dus geen storing, maar wel gek en onhandig dat 't bij jou niet lukt. Je ervaart dit op het e-mailadres dat ook in je forumaccount staat, toch? Ik doe navraag voor je bij de specialisten over wat er aan de hand kan zijn. Zo gauw ik iets heb gehoord, hoor je van me!

Reputatie 7
Badge +19

@stijngroen14 Ik heb al terugkoppeling gekregen van de specialisten! Er zijn wat kleine serverproblemen geweest afgelopen week waardoor sommige klanten problemen met de zoekfunctie hebben ervaren, zoals jij ook aangaf. De problemen zijn al verholpen, dus als het goed is doet de zoekfunctie het weer zoals het hoort! Ik hoor graag of dat klopt, laat het ook gerust weten als je vragen hebt en excuus voor het ongemak.

@Alexandra 
Dankjewel!

De zoekfunctie werkt inderdaad weer, heel fijn!

Reputatie 7
Badge +19

@stijngroen14 Fijn om te horen, dankjewel voor de terugkoppeling en graag gedaan :)