Beantwoord

Vreemde mail van KPN

  • 1 May 2019
  • 8 reacties
  • 1578 keer bekeken

Reputatie 3
Van KPN ontving ik vandaag een vreemde mail. Ook andere KPN klanten hebben dit bericht ontvangen. Het lijkt afkomstig te zijn van een @kpn.com mailadres. Dat zijn mailadressen die door KPN medewerkers worden gebruikt.

Het volledige mailadres wil ik hier niet publiceren..

De inhoud van het bericht lijkt op verbetering van interne KPN processen te zijn gericht. In ieder geval niet iets dat voor KPN klanten is bedoeld.

Is dit bericht per ongeluk aan KPN klanten verzonden, is het spam of is dit oneigenlijk gebruik van klant mail adressen.

Gaarne een reactie.

hieronder het bericht:


[img]https://marketing.kpn.com/images/KPN/Template/header-logo.png[/img]
[img]https://marketing.kpn.com/images/KPN/Yaz/CI%20top%20nieuwsbrief.png[/img]

Continuous Improvement binnen Assurance

Elke dag weer een stapje beter, wie wil dat nou niet? Maar hoe doe je dat dan? Hoe pak je dat aan? Hoe kom je als team uit de dagelijkse routines?
Lees hier de blog[img]https://marketing.kpn.com/images/KPN/Yaz/lean_verbeterreis_teamfoto2_evdh.jpg[/img]

Een reis zonder einde

Eén van de pijlers van het SSO Gameplan gaat over het realiseren van een cultuur van Continuous Improvement. Maar hoe doe je dat dan en wat moet je als leidinggevende doen?
Lees hier de blog[img]https://marketing.kpn.com/images/KPN/Yaz/Future_Is_Now-300x253.jpg[/img]

Geslaagde Lean Green Belts!

Na de drie trainingsdagen voor onze Lean Green Belt is het dan zover: de examen-dag. Toch voor vele een spannende dag, waaronder ikzelf.
Hier de geslaagde[img]https://marketing.kpn.com/images/KPN/Yaz/lean-green-belt-opleiding.png[/img]
icon

Beste antwoord door Bart_ 3 May 2019, 12:03

Bekijk origineel

8 reacties

zeer verrast, en ook weer niet; lijkt me een foutje in hun database-systemen; net zoals bij mij een keer alle opgenomen tv programma's verdwenen waren: op digitale ontvanger geen enkel meer zichtbaar - via pc-itv nog wel enkele...ze moeten toch iets verantwoorden om de recente prijsverhoging te rechtvaardigen...
dit krijg je dus te zien: https://teamkpn.kpnnet.org/CookieAuth.dll?GetPic?formdir=9&image=lgntop.png U kunt niet worden aangemeld bij TMG Server. Controleer uw domeinnaam, gebruikersnaam en wachtwoord en probeer het opnieuw.

Reputatie 7
Badge +9
Heb deze mail ook gehad eerder vandaag. Zelf twee keer binnen 5 minuten, na dezelfde mail adres. Gaat dus duidelijk iets niet goed.
Reputatie 3
Inmiddels van KPN een E-mail ontvangen dat de mail niet voor mij bestemd was en door een technische storing per ongeluk aan mij is verstuurd.
Reputatie 7
Badge +20
Dag @nico-s en anderen! Die mail had inderdaad niet bij jullie terecht moeten komen. Het is geen spam en je mailadres is ook veilig: het is simpelweg een fout in het mailsysteem geweest.
Heb die mail niet gehad.
Blij met deze topic want ook ik was opzoek naar waar de vreemde mail vandaan kwam.

Reageer