Vraag

Wat is dit nou weer?

  • 22 November 2020
  • 3 reacties
  • 143 keer bekeken

Als er een reactie komt, krijg ik een mail, met een link naar de berichten. Maar er is ook een link naar “ Klik op deze link om naar je instellingen te gaan. “ En dan kom ik op regels als: Toon je badges, toon je reputatie, toon je gebruikerstitel. Wat zou dat nou weer zijn? Mijn reputatie is bekend (zware crimineel, onverbeterlijke dief) maar die hoeft niemand te weten. Badges heb ik niet, dacht ik, maar misschien lig er nog wat in de la.


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

3 reacties

Reputatie 7
Badge +21

Hallo @Feikie 

Elke gebruiker op het KPN forum heeft een “profiel” https://forum.kpn.com/settings/profile.

Daarin kan je persoonlijke informatie plaatsen, de velden met (Privé) er achter alleen zichtbaar voor jezelf en KPN medewerkers . In geval van inhoudelijke vragen van jou over je abonnement(en) heeft de KPN moderator dan de benodigde informatie en autorisatie om jouw gegevens op te zoeken.

Ook zijn er instel mogelijkheden via https://forum.kpn.com/settings/general 

Daarin kan je instellen hoe het forum voor jou werkt. Onder andere het instellen van notificaties van topics die je volgt, maar ook wat je wel/niet wil tonen.

Die notificaties zijn wel duidelijk, maar de eerste drie regels (badges, reputatie, gebruikerstitel) niet. En ik zie geen mogelijkheid om ze te kiezen (als reputatie kies ik dan “goudeerlijk” want ik lieg nooit), ik kan alleen kiezen tussen wel en niet tonen.

Reputatie 7
Badge +21

Dat klopt @Feikie. Badges, reputatie en gebruikerstitel zijn zaken die je niet kan kiezen. Die worden volgens bepaalde regels door de forum-software automatisch toegekend op basis van behaalde resultaten. Zo zijn er badges voor aantal reacties, aantal beste antwoorden enz. Als je hier geen behoefte aan hebt, kan je er voor kiezen om ze niet te tonen.