Beantwoord

Aanvragen zenderpakket voor iemand anders

  • 15 September 2019
  • 4 reacties
  • 140 keer bekeken

Goedendag,ik had even de vraag of er de mogelijkheid is om iemand een zenderpakket cadeau te geven en dat dat dan via mijn rekening af gaat( of er bij komt😉)
icon

Beste antwoord door PeterG 16 September 2019, 14:14

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

4 reacties

Reputatie 7
Badge +28
Leuk idee, maar dat is niet mogelijk.

Want dan wordt b.v het opzeggen van zo'n extra zenderpakket wel ingewikkeld om bij te houden. Dat kan het administratiesysteem van KPN niet aan.

Los daarvan kan jij als derde (privacy-technisch) ook geen beslissingen nemen over het te kiezen zenderpakket voor een ander.
Enige oplossing:
iemand aanbieden een bep. pakket bijvoorbeeld voor 6 maanden (ofzo) te vergoeden (= cadeau doen). Die moet dan zelf het pakket nemen. Diegene kan daarna gewoon zelf beslissen het weer op te zeggen of er zelf voor gaan te betalen (zonder jouw vergoeding).

Maar jouw vergoeding kan alléén via de abonnementhouden loper. Jij betaalt aan hem/haar en die betaalt aan kpn.
Reputatie 7
Hoi @Kleuv, dat is inderdaad een leuk idee! Het is alleen niet mogelijk zoals Peter en Noordzee al aangeven. Op de alternatieve manier die Peter beschrijft kan je wel een zenderpakket cadeau doen aan iemand anders 🙂
Kan je daarmee uit de voeten?
Dank voor jullie berichten,eea is nu duidelijk