Sticky F.A.Q.

Alles over het Pluspakket (On Demand) van KPN

  • 14 juni 2017
  • 363 reacties
  • 121658 keer bekeken
Alles over het Pluspakket (On Demand) van KPN

Toon eerste bericht

363 reacties

Reputatie 7
Badge +16
voor 10 euro p.m. kan je op 4 apparaten Netflix kijken,Volgens mij kost dat €13,99 per maand.

Je hebt gelijk.
Reputatie 7
Badge +24
Hoi @hullek! Sowieso goed dat je het aangeeft. Wat de HBO-series betreft zouden wij het ook graag anders zien maar we kunnen daar helaas weinig aan veranderen. Hoe de constructie van Outlander/Starz/HBO/Netflix precies in elkaar zit weet ik niet maar ik heb zo'n vermoeden dat die serie niet snel bij een andere aanbieder beschikbaar is.Een paar tips wellicht:

Ken je Top of the lake? Vanaf 02-03-2018 is die beschikbaar.

Verder gaat The Walking Dead weer verder deze maand. Hele goede serie maar het moet dan wel een beetje 'je ding' zijn natuurlijk.

The Catch is vanaf 5 maart beschikbaar.Ik moet ook toegeven, topseries als Game of Thrones en Westworld zouden te gek zijn. Als er nog vragen zijn dan hoor ik het graag.
Reputatie 7
Ik wil hierbij wel aantekenen dat het allemaal geld kost.

Het pluspakket van KPN kost € 9,99 p/m

Dat van Ziggo, zij noemen het movies & series XL, kost € 11,99. Dus € 2 per maand méér.
Is er ook bekend wanneer greys anatomy seizoen 14 (is nu op tv) te zien is bij t plus pakket?
Reputatie 7
Badge +20
Is er ook bekend wanneer greys anatomy seizoen 14 (is nu op tv) te zien is bij t plus pakket?Ik denk dat dit pas gebeurd als het is afgelopen op Net5. Dit heeft met rechten te maken, @Maison2018. 🙂
Bedankt voor de reactie!
Reputatie 7
Badge +24
Hoi @Maison2018! Ik moet ook zeggen dat ik hier geen informatie over heb eerlijk gezegd. Het is dus eigenlijk niet bekend of/wanneer seizoen 14 komt.
Reputatie 3
Badge
Ik vind dat KPN erg weinig HD zenders heeft in zijn pluspakket en al helemaal geen aanstalten maakt om hier wat aan te doen. Het is een enorm getreuzel de laatste tijd met het vervangen van SD zenders naar HD zenders bij KPN. RTL Lounge en RTL Prime zijn beschikbaar in HD, maar KPN geeft ze niet door. ARD en ZDF zijn al jaren beschikbaar in HD, maar KPN geeft ze niet door. Onbegrijpelijk met IPTV dat KPN zo stil staan met zijn televisie product.
Nou. Net dus pluspakket aangezet en koning Arthur staat er helemaal nog niet op. Grrrrrr
Reputatie 7
Ik vind dat KPN erg weinig HD zenders heeft in zijn pluspakket en al helemaal geen aanstalten maakt om hier wat aan te doen.

...

Onbegrijpelijk met IPTV dat KPN zo stil staan met zijn televisie product.
Mijns inziens is het gebrek aan concurrentie hier debet aan. Ook andere aanbieders op de netwerken van KPN betrekken het TV product vrijwel altijd bij KPN Wholesale. Enkele aanbieders bieden een ander TV product echter daarvan is de vraag of de kwaliteit niet nog minder is dan die van KPN.

En ja, als de vraag dan ook laag is (Duitse zenders) waarom zou je dan meer gaan uitgeven aan de HD variant.
Reputatie 7
Badge +24
Hoi @Mirandaatjuh, welkom! Excuses voor de fout! King Arthur zal vanaf 13 maart beschikbaar zijn. Ik heb het hierboven in het topic nu ook aangepast.
Reputatie 7
Badge +20
Ik vind dat KPN erg weinig HD zenders heeft in zijn pluspakket en al helemaal geen aanstalten maakt om hier wat aan te doen. Het is een enorm getreuzel de laatste tijd met het vervangen van SD zenders naar HD zenders bij KPN. RTL Lounge en RTL Prime zijn beschikbaar in HD, maar KPN geeft ze niet door. ARD en ZDF zijn al jaren beschikbaar in HD, maar KPN geeft ze niet door. Onbegrijpelijk met IPTV dat KPN zo stil staan met zijn televisie product.Ik ben het er helemaal mee eens! 😉
Reputatie 7
Badge +20
Hoi @Mirandaatjuh, welkom! Excuses voor de fout! King Arthur zal vanaf 13 maart beschikbaar zijn. Ik heb het hierboven in het topic nu ook aangepast. Foei! @Paul_! 🤣 strafpunten! 😉
Hebben jullie ergens op de site een overzicht staan met de films en series die nu on demand zijn bij het plus pakket. Dit is namelijk de enige reden dat ik het zou aansluiten, maar wil wel graag weten wat erin zit voordat ik de beslissing maak.
Reputatie 7
Het on demand aanbod wisselt. Dat is (alleen) te vinden via de ontvanger. Het zijn steeds zo'n 250 films, uiteraard niet de allernieuwste, en veel series en documentaires. Hier kun je een greep zien uit het aanbod. Misschien dat je bij iemand met KPN (en pluspakket) even een blik kunt werpen?Verder zitten er nog deze zenders in het pluspakket:36 Eurosport 2 HD51 Disney jr.

52 Nick Toons

53 Nick jr. BG

54 Nick Music

55 Boomerang HD57 Baby TV

59 RTL Telekids81 NPO Politiek82 Crime & Investigation

83 Discovery Science HD

84 Discovery World (4:3 !!)

85 Animal Planet 24 HD

86 Travel channel

87 Nat Geo Wild HD

88 NPO 3 extra BG/T (tot 26 maart 2018 NPO Cultura)

89 ONS (16:9) BG70 AMC (zie amctv.nl) HD

71 Comedy central extra

72 Comedy central family

73 RTL Lounge

74 RTL Crime

76 NPO 2 extra BG/T (tot 26 maart 2018 NPO 101)

77 OUT TV

78 Family 7 (religieuze televisie)110 MTV 24 (4:3 !!, non stop clips)

111 Slam! TV

112 Oranje tv

113 192tv
Reputatie 7
Badge +24
Hi @karin1903, zoals Peter al aangeeft hebben we geen pagina waar alle huidige films/series zijn na te lezen. Die suggestie heb ik wel al vaker doorgegeven aan de betreffende afdelingen maar tot op heden helaas nog niet in het leven geroepen. Je kan wel kijken op https://www.interactievetv.nl/#/pluspakket en dan kan je beslissen of het wat voor je is. :)Als je een specifieke serie/film bedoelt (of een paar) dan kan ik het natuurlijk voor je controleren. Laat maar weten als ik iets voor je kan checken!
Reputatie 7
Badge +20
@Paul_, het blijft ook moeilijk om deze topic te updaten. Want ze blijven maar films en series toevoegen en verwijderen. Moet deze topic van jou dan niet eens geüpdatet worden? Of deze bericht zo updaten dat je niet steeds films erop en eraf moet halen? Anders blijf je bezig. ;)*Admin: quote van gehele topic verwijderd i.v.m. overzicht.
Reputatie 7
Badge +24
het blijft ook moeilijk om deze topic te updaten. Want ze blijven maar films en series toevoegen en verwijderen. Moet deze topic van jou dan niet eens geüpdatet worden? Of deze bericht zo updaten dat je niet steeds films erop en eraf moet halen? Anders blijf je bezig. ?

Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen idee heb wat je bedoelt. Het toevoegen en verwijderen van films/series hoort erbij, we kunnen nou eenmaal niet voor altijd dezelfde content aanbieden. Hoezo moet dit topic geüpdatet worden? Hij is is helemaal up-to-date voor deze maand toch? Het hele idee is juist dat ik 'm bijhoud.
Reputatie 7
Badge +20
Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen idee heb wat je bedoelt. Het toevoegen en verwijderen van films/series hoort erbij, we kunnen nou eenmaal niet voor altijd dezelfde content aanbieden. Hoezo moet dit topic geüpdatet worden? Hij is is helemaal up-to-date voor deze maand toch? Het hele idee is juist dat ik 'm bijhoud.Ik moet dan ook eerlijk zeggen dat ik deze topic nooit voorbij zie komen als je iets gewijzigd hebt. Nu krijg ik voor het eerst weer bericht van deze topic, en ik zie hem dan ook voorbij komen. Kun je dit bericht niet "pushen" zodat ie weer tevoorschijn komt, bijvoorbeeld hier:

Zodat Forumgebruikers kunnen zien dat jij deze topic hebt bijgewerkt? 😉
Reputatie 7
Badge +24
Dat kan zeker alleen is er maar plek voor 3 topics. Er zijn nu eenmaal belangrijkere topics die uitgelicht 'moeten' worden dus die hebben prioriteit wat dat betreft.
Reputatie 7
Badge +20
Dat kan zeker alleen is er maar plek voor 3 topics. Er zijn nu eenmaal belangrijkere topics die uitgelicht 'moeten' worden dus die hebben prioriteit wat dat betreft.Oké, dank voor jou terugkoppeling Paul.
Reputatie 7
Eenvoudigst, Paul, als je even een reactie toevoegd dat het startbericht is bijgewerkt. Door de reactie krijgt iedereen die zich op dit topic abonneert dan een bericht 😉
Reputatie 7
Badge +24
Dat is waar. Prima, ga ik dat doen! Dank voor het meedenken.
Reputatie 5
Badge +2
Grappig, nooit geweten dat er zoveel on demand te zien is. Nou is het meeste oninteressant voor mij, maar er zijn toch wel een paar leuke films uit te pikken. Deze thread was een eye opener voor me.
Reputatie 7
Badge +24
Grappig, nooit geweten dat er zoveel on demand te zien is. Nou is het meeste oninteressant voor mij, maar er zijn toch wel een paar leuke films uit te pikken. Deze thread was een eye opener voor me.Leuk om te lezen @makzzz, doe ik het niet voor niets. 😉 Ik heb 'm geüpdatet voor de maand juli. Persoonlijke aanraders: Dunkirk en Wind River. 📽️

Reageer