Beantwoord

Audiosonic code om afstandsbediening in te stellen

  • 6 August 2019
  • 3 reacties
  • 349 keer bekeken

Reputatie 5
Badge +6
Mijn oma heeft een audiosonic tv maar monteur,kpn support kan niet een code vinden alles is geprobeerd zoals de codes en het menu knopje en dat die automatisch scant.

Iemand ideeen?
Type weten we niet



Admin: titel aangevuld i.v.m. vindbaarheid
icon

Beste antwoord door Jasper van KPN 7 August 2019, 15:35

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

3 reacties

Reputatie 7
Hoi @Julian Borghuis, wat goed dat je jouw oma hierbij helpt. Als alle Audiosonic code's het niet doen om de afstandsbediening in te stellen is er nog een optie over. Als je op de pagina voor het instellen kiest voor "Mijn merk staat er niet tussen" krijg je stappen om de afstandsbediening met code 20 in te stellen. Dit is een code die alle merken en modellen afgaat tot er een gevonden is die werkt. Als het met die code niet lukt om de afstandsbediening in te stellen zal de originele Audiosonic afstandsbediening voor de volume- en de tv aan/uitknoppen gebruikt moeten worden.
Reputatie 5
Badge +6
Jammer zeg
Alles is geprobeerd
Reputatie 7
Dat is inderdaad jammer, in dat geval kan ze de originele afstandsbediening gebruiken. De zenders en menu's kan ze wel via onze afstandsbediening bedienen.