Beantwoord

Beeld staat stil of valt weg tussen 18:00 en 20:00. TV ontvanger aangesloten met Draadloze verbindingssets

  • 15 November 2020
  • 14 reacties
  • 254 keer bekeken

Onze tv stoort verschrikkelijk veel. Beeld staat stil, of valt helemaal weg. We hebben een nieuwe TV die nog niet een half jaar oud is, Regelmatig geresed, maar helaas, dit is al de derde avond op rij met storing, We hebben de stekkers er al uit gehaald, 10 min, gewacht en weer opnieuw aangezet. Dit is al de 3e avond op rij met storing. Gister werd het beeld zelfs helemaal zwart, op alle zenders. Netflix was gelukkig wel bereikbaar. Kunnen jullie nazien hoe oud ons ontvangstkastje is????

 

icon

Beste antwoord door Thomas van KPN 19 November 2020, 15:38

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

14 reacties

Badge +19

Dat is niet fijn tv kijken. Is de ontvanger direct met een kabel aangesloten op de experiabox of zit er iets tussen zoals een draadloos verbindingsset of een switch en werkt internet wel goed?

hij is zonder kabel aangesloten, en als hij het niet doet, komt er ook in beeld iets van geen wifi of internet aangesloten. de laptop werkt wel gewoon door, op de wifi, helaas, was dit gisteravond net tijdens de voetbalwedstrijd.

Badge +19

Gebruik je dit soort apparatuur?

 

ja,dit gebruiken we in de meterkast en bij de TV

 

Reputatie 7
Badge +22

In de meterkast, dan hebben jullie dus glasvezel, dus daar staat volgens mij ook de modem? Zou je eens een UTP kabel van jou modem naar de tv ontvanger willen leggen? Dit gewoon om te testen of de tv ontvanger dan nog hapert, is dit niet het geval dan ligt het aan de DVS. 

we hebben nu weer een goed beeld, alleen momenteel tussen 18.00 en 20.00 uur storing op de TV. heb de stekkerr er nu niet uigehaald, gisteravond wel, maar hielp niks.

 

Reputatie 7
Badge +20

Goedemiddag @joke en andries, welkom op het forum!
Zoals jullie het beschrijven lijkt het erop dat iets in huis of in de buurt stoort met de onderlinge verbinding tussen je draadloze verbindingssets.
Is er iets wat aan staat/actief is bij jou in de buurt tussen 18:00 en 20:00? Denk bijvoorbeeld aan lampen,opladers of zelfs CV-ketels,electrische ovens of wasmachines. In sommige gevallen kan dit ook buitenshuis iets zijn.
 

ja, je hebt gelijk, zou kunnen, maar hier is huis is niks bijzonders aan de hand.

Misschien buiten of bij de buren, maar dat is ook niet waarschijnlijk.

Het is ook niet elke dag, maar zeer regelmatig. Het is nog steeds erg lastig. 

 

Het wordt steeds erger met de TV. Beeld staat erg lang stil, spraak klopt niet meer en/of de tv valt helemaal weg in zwart beeld. We hebben verschillende stopcontacten geprobeerd, en zelfs lampen uit gedaan, om te zien, of er ook storing in zat. Het hielp allemaal niks. We hebben nu als reserve een draad van de TV naar de meterkast lopen, dan hebben we geen storing. Help, WIE WEET DE OPLOSSING??????

Badge +19

U zal een vaste kabel moeten trekken. Blijkbaar is het electriciteitsnetwerk niet meer geschikt voor draadloze verbindingsets.  Helaas is daar niets aan te doen. 

wat gek,, ons huis is gebouwd in 1998, nog niet echt oud. we hebben kpn internet , we hebben 6 groepen van elektriciteit. dan moeten er toch meer mensen last er van hebben?  De laptop werkt ook gewoon draadloos.

Badge +19

Het hele forum staat vol met problemen van draadloze verbindingsets. Als ze op dezelfde groep staan dan heeft u nog een kans dat het werkt maar als ze op verschillende groepen staan dan wordt het heel lastig. En als straks e kerstboom staat met ledlampjes wordt het helemaal een drama.

Wij zijn de enigen van de hele straat met problemen. WE HEBBEN geen inwonende kinderen, en hebben niet te veel apparaten aanstaan, alleen bv de TV.

DONDERDAG KOMT DE KPN MONTEUR, DUS BEN BENIEUWD, WAT HIJ ER VAN VINDT.

MAAR BEDANKT VOOR HET MEEDENKEN.

Wij zijn de enigen van de hele straat met problemen. WE HEBBEN geen inwonende kinderen, en hebben niet te veel apparaten aanstaan, alleen bv de TV.

DONDERDAG KOMT DE KPN MONTEUR, DUS BEN BENIEUWD, WAT HIJ ER VAN VINDT.

MAAR BEDANKT VOOR HET MEEDENKEN.

 

Â