Welkom op het

KPN Forum

Recent online
Beantwoord

draadloos tv


Beste lezers

Net mijn pakket voor alles in een van kpn met als extra 2 draadloze zenders voor het tv signaal.

Hier heb ik een vraagje over kan ik ook een tv via de switch aansluiten en een tv die op de slaapkamer staat via de draadloze zender of is dit niet mogelijk.

Als het wel mogelijk is hoe doe ik dit dan.

Groetjes Wim

icon

Beste antwoord door jeroenm7 5 maart 2012, 15:50

Dat moet kunnen.

Bekijk origineel

8 Reacties

Dkit is niet mogelijk Wim. Bij elke TV een aparte Tuner. Dus je hebt een andere Tuner nodig+ 1 extra draadloze verbindings adapter. Dan vervalt tevens de Switch

Beste lezers

Volgens mij heb ik hetb andwoord gelezen op de KPN site en moetb het wel mogelijk zijn.

Switch er tuseen plaatsen verbinden met de xperia box en dan vanuit de switch een bedrade naar de tv benden daar op de ontvanger aansluiten . De andere voor boven gaat vanuit de switch naar de draadloze verbindingsadapter boven ook zo kastje hangen en vandaar uit naar de ontvanger die weer is doorgeschakeld naar de tv .

Als ik het zo goed heb vermeld. Ik kan alleen niet vinden waar ik zo derde ontvanger kan bestellen, dan word er gepraat over een gratis digitenne voor 4 euro per maand . Terwijl er word geschreven dat je 3 interactieve ontvangers kunt plaatsen , wie heeft hier ervaring mee of valt dan de bandbreedte weg.

Wat een vragen en antwoorden.

gr Wim

Reputatie 3
Badge +1
De manier die je hebt beschreven klopt maar is alleen afhankelijk of je een glasvezel (fiber to the curb / fiber to the home) aansluiting hebt of een adsl/vdsl aansluiting.

Heb je een adsl/vdsl aansluiting dan kun je 1 maar maximaal 2 tuners aansluiten. Heb je dit dan zou ik adviseren om dit met 3 draadloze verbindingsset adapters te doen.

Heb je glasvezel dan kun je meer dan 2 tuners aansluiten. In zulke gevallen is het zelfs noodzakelijk om een switch erbij te gebruiken omdat je maar maximaal 3 draadloze verbindingsset adapters kunt koppelen.

Wil je extra sets bestellen kun je dat hier doen http://www.kpn.com/televisie/interactievetv_sub.cat. Je kunt alleen maar een dubbele bestellen en niet 1 losse. Misschien dat dit bij een KPN winkel wel kan maar dat weet ik niet zeker.

beste Randell

Daar baal ik van het verhaal van adsl was me niet verteld door de KPN winkel , dus met een beetje pech krijg ik geen goed signaal. Mocht dit zo zijn dat ik geen signaal krijg dan ga ik mij zoafmelden.

we zullen even afwachten dus een toekomstige tv van mijn  dochter zal dan via digitenne moeten.

Ik heb zo draadloze set dus ik kan beter beide tv's daar op aansluiten.

Boven op onze slaapkamer heb ik eigenlijk geen interactieve tv nodig omdat bik daar nog een analoge tv heb staan , maar de tweede ontvanger was gratis en zo heb ik geen ziggo meer nodig die je ongevraagd tv-zenders afneemt.

Gr Wim

Reputatie 3
Badge +1
Beste Wim,

Als je de mogelijkheid krijgt om een 2e ontvanger bij je TV abonnement te krijgen dan betekend dit dat er genoeg bandbreedte beschikbaar is om op 2 ontvangers tegelijk TV te kijken anders had je dit namelijk niet kunnen bestellen.

Reputatie 2
Beste Wim,

Ik zou dan op de slaapkamer Digitenne nemen of bij je dochter; je bespaart hiermee rond de 13 euro per maand t.o.v. Ziggo én je hebt digitale beeldkwaliteit. Voordeel van de 2e itv-tuner is dat je eventuele opnames op elke tuner kunt kijken.

Voor wat betreft de 3e adapter; die is voor 35 euro te koop bij de kpn winkel, mits voorradig.

Gr, Arjan

Hoi Arjan

Ik ga dat zo ook doen met een digitenne, dochter heeft toch nog geen tv op zolder. Als je een analoge tv hebt kun je dan ook interactive tv gebruiken anders maar een keer een 2e handse op de kopo tikken voor de slaapkamer.

Gr en bedankt WIm

Reputatie 1
Dat moet kunnen.

Reageer