Beantwoord

Film1 gaat toch door per 1 augustus 2019

  • 30 april 2019
  • 36 reacties
  • 2318 keer bekeken


Toon eerste bericht

36 reacties

https://www.c-law.nl/nl/blog/kpn-dwarsboomt-huwelijk-tussen-liberty-global-en-ziggo/

Film1 was al van Liberty global door de fusie moest deze verkocht worden.
Reputatie 7
Badge +24
Wat ik heb begrepen is dat Film1 wel blijft bestaan. Dus waarom @An-DH dat bericht precies heeft gekregen durf ik niet te zeggen.
Reputatie 7
Badge +10
Wat ik heb begrepen is dat Film1 wel blijft bestaan. Dus waarom @An-DH dat bericht precies heeft gekregen durf ik niet te zeggen.

Ze zijn kijkende op de website van Film1 wel gestopt met het aanbieden van de streamingdienst, het aanmelden is niet mogelijk. De enige optie die ze nu nog bieden is via je aanbieder.
Reputatie 1

Reputatie 1
Dit is het mij toegestuurde bericht. Het viel mij al lang op dat er geen films als aanbod meer bijkomen. Voorheen kon je 2 mnd vooruit kijken wat Film1 nog ging uitbrengen. Het nieuwe aanbod stopt nu medio juli.
Mocht het alleen via Provider doorgaan dan horen we dat vast nog van KPN.
Ik betwijfel dat het via de providers wel door gaat, deze klanten groep hebben schijnbaar hier nog geen berichtgeving ontvangen dat is vreemd.
Reputatie 5
Badge +7
Nog een artikel wat er op zou kunnen wijzen dat Film1 door gaat.

Bron: Nederlands MediaNieuws

https://nederlandsmedianieuws.nl/TV-en-Video/tv-en-video-nieuws/SPI-International-neemt-Film1-over/?utm_campaign=shareaholic&;utm_medium=twitter&utm_source=socialnetwork
Reputatie 7
Badge +24

Wat ik heb begrepen is dat Film1 wel blijft bestaan. Dus waarom @An-DH dat bericht precies heeft gekregen durf ik niet te zeggen.Ze zijn kijkende op de website van Film1 wel gestopt met het aanbieden van de streamingdienst, het aanmelden is niet mogelijk. De enige optie die ze nu nog bieden is via je aanbieder.

Ik denk dat dit de verklaring moet zijn. Alleen nog via de providers... Vandaar dat wij hier ook verder niets over communiceren, aangezien er voor onze klanten geen verandering is. En het verklaart ook het berichtje van Film1 aan @An-DH. Mijn contentcollega's geven aan dat voor zover zij weten Film1 blijft bestaan, dus daar ga ik vanuit. De streamingdienst staat hier los van, dus daar kan ik niets over zeggen.
Reputatie 7
Badge +24
Nog even de bevestiging vanuit ons: de dienst blijft gewoon Film1 heten en het zal 4 lineaire zenders en een on demand filmaanbod via het tv-menu houden. Er is dus een overeenkomst gesloten met SPI (de partij die Film1 heeft overgenomen).
Reputatie 4
Badge +2
https://www.totaaltv.nl/nieuws/film1-gaat-reclamevrij-door/
Die 4 lineair of ooit 5 als dat Sundance was ken ik dat on demand via de provider wist ik niet.

Reageer