Beantwoord

Interactieve TV: Selectie van "Terugkijken" en "On Demand" niet meer mogelijk via afstandsbediening.

  • 7 May 2019
  • 4 reacties
  • 189 keer bekeken

  • Nieuwkomer
  • 1 reactie
Sinds een week beide functies niet meer mogelijk op meerdere TV's in huis. Heeft dit misschien te maken met het gratis Pluspakket, dat KPN aanbied voor mobiele telefoon klanten van Telfort? Deze aanbieding actief vanaf begin april.
Wie heeft hier ook last van? Wat is de oplossing?
icon

Beste antwoord door GWD 9 May 2019, 15:23

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

4 reacties

Reputatie 7
Badge +16
Hallo @GWD welkom hier.

Nee dat kan niks met die actie te maken hebben. Terugkijken en On Demand is voor elke abonnee beschikbaar. Pluspakket is wel extra en daarmee krijg je o.a. gratis films bij On Demand.
Zou je de tv tuner eens willen resetten?
Reputatie 7
Badge +24
Hoi GWD, welkom hier.

Dit heeft inderdaad niets met het Pluspakket te maken. Wat krijg je te zien als je On Demand selecteert? Heb je de ontvanger ook gereset en ook de Experiabox?

Zou je ook je profiel willen aanvullen met alle relevante gegevens en mij een seintje willen geven als je dit hebt gedaan?
Hallo Giant2000 en Alex_P,

Bedankt voor jullie suggestie om de TV te resetten en de SW opnieuw te laden. Na deze actie functioneerde alles weer naar behoren. Blijft bij mij nog steeds de verwondering, dat zowel de TV in de woonkamer als de TV in de slaapkamer hetzelfde probleem hadden 😮?

Inmiddels voor beide toestellen opgelost, dus nogmaals bedankt 👏.
Reputatie 7
Badge +24
Dan lig dit aan het signaal dat naar beide ontvangers ging, met de reset van de modem is dit opgelost. Fijn dat alles weer werkt. 🙂