Beantwoord

iTV online via IE en Edge

  • 8 May 2019
  • 3 reacties
  • 493 keer bekeken

Is hier inmiddels al een oplossing voor? op mijn werk mag ik geen andere browser downloaden heb alleen Internet Explorer , en in de nachtdienst hoef ik enkel de beveiligings cameras in de gaten te houden, dus beetje tv zou mooi zijn

''Tot vorig jaar werkte http://www.itvonline.nl en http://www.interactievetv.nl in Edge prima, maar de https variant niet.
KPN heeft echter toen een automatische redirect van http naar https opgenomen in die sites en daarmee is het via Edge niet meer mogelijk TV te kijken. Je wordt nu immers automatisch doorgezet naar de https omgeving en daarbinnen wordt door Edge de TV stream niet als secure gezien en dus ook niet weergegeven. ''

*Admin: reactie afgesplitst, eigen topic aangemaakt.

icon

Beste antwoord door PeterG 8 May 2019, 20:54

Bekijk origineel

3 reacties

Hier werkt http://www.interactievetv.nl prima in Edge. Het is daarvoor zelfs mijn favoriete browser. De rest 'doe' ik in Firefox. De hier genoemde link is de enige officiële nieuwe link.

Internet Explorer is een al verouderde browser die door Microsoft ook al een jaar of 3 niet meer van updates is voorzien. Deze browser zal en kan niet meer ondersteund gaan worden door KPN met interactievetv.

Wel raar dat je alleen een verouderde browser kan/mag gebruiken. De ondersteuning, alleen nog in Windows 7, stopt helemaal van I.E. 11 en Windows 7 per 20 januari. Dan gaat Microsoft uitsluitend verder met Windows 10 en Edge. Daarna is Internet Explorer zelfs een veiligheidsrisico aangezien er onder W. 7 ook geen veiligheidsupdates meer voor komen.
Reputatie 7
Internet Explorer wordt niet ondersteund en dat zou ook geen enkel probleem moeten zijn aangezien Edge wel ondersteund wordt.
Edge is ook nog eens sneller en veiliger dan IE.
Het wordt dan toch tijd dat de tekst in dit topic wordt aangepast mede omdat de oude website uit de lucht is. Daar wordt voor IE nog verwezen naar de oude versie via de portal link echter word je nu naar de nieuwe site omgeleid.

Reageer