Beantwoord

KPN itv app

  • 3 March 2019
  • 2 reacties
  • 309 keer bekeken

De KPN itv app werkt niet meer op mijn tablet omdat die draait op een verouderde androidversie. Welke versie is hier dan minimaal voor benodigd en hoe lang blijft ie dan nog functioneren voordat die weer verouderd is? Waarom kan de app niet gewoon blijven functioneren met oudere versies?
icon

Beste antwoord door Jasper van KPN 4 March 2019, 17:00

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

2 reacties

Wat zijn de minimale vereisten om de Interactieve TV app te kunnen gebruiken?
Gebruik je een iPhone of iPad? Dan moet deze minimaal iOS 10.0 gebruiken.
Gebruik je een Android telefoon of tablet? Dan moet deze minimaal Android 4.3 gebruiken.
Bron

4.3 is zelfs al vrij oud (2013?)gezien Android 9 nu wordt uitgerold, dat android 4.3 ondersteund wordt is zelfs vreemd omdat diverse android toestellen toch technisch achterhaald zijn.
Reputatie 7
Hallo @Martin ook, welkom op het forum 🙂 De vereisten voor de app geeft Galdor hierboven al aan, als jouw apparaat daaraan voldoet moet het werken. Hoe lang dat blijft is niet te voorspellen, in elke update brengen Apple en Google nieuwe functionaliteiten mee. Het kan gebeuren dat die ook nodig zijn voor de app, waardoor de app dan niet meer goed kan werken in de oudere besturingssystemen. Dan moeten we de keuze maken tussen een niet goed werkende app, of de app preventief niet mogelijk maken met die systemen. De keuze is daarin voor het laatste gemaakt.