News

Liefde in de lucht! Valentijnsfilms voor jou ​​​​😍

  • 14 February 2020
  • 2 reacties
  • 336 keer bekeken
Liefde in de lucht! Valentijnsfilms voor jou ​​​​😍
Reputatie 7
Badge +30

Valentijnsdag is aangebroken! Liefde hangt in de lucht en we vieren die liefde graag met jullie mee. Dus plof met je geliefde, je beste vriend, je moeder (of alleen als je dat liever hebt) op de bank en geniet van deze gratis films.

 

 

  • Belle en het Beest
    Mooie Franse verfilming uit 2014 van het welbekende verhaal met Lea Seydoux en Vincent Cassel in de titelrollen.
  • Mannenharten
    Romantische komedie met o.a. Barry Atsma en Daan Schuurmans over een zestal mannen op zoek naar hun plek in het leven, en de liefde.
  • Playing for Keeps
    Voormalig prof footballspeler, én playboy, (Gerard Butler) keert terug naar zijn geboortegrond om de verbinding op te zoeken met zijn ex en zijn zoon.

 

 

  • Smoorverliefd
    Vier vrouwen in Den Haag, tiener Eva, haar moeder, haar tante en haar oudere zus, die door een rumoerig liefdesleven navigeren.
  • Verliefd op Ibiza
    Elf mensen, vier verhaallijnen, één party eiland. Feest je mee?
  • What to Expect When You're Expecting
    Vijf koppels die allemaal een kind op komst hebben, natuurlijk gaat dit niet zoals verwacht.

 

 

Je vindt deze films op je ontvanger via Menu » On Demand » Gratis films en series » Valentijnsdag.

Ook kun je de films kijken via Interactieve TV Online. Op zowel de website als de app kom je ze gelijk op de hoofdpagina tegen als je een klein stukje naar beneden gaat.

 

 

Extraatje: de KPN LOVE Playlist

Omdat februari in het teken van de liefde staat bij KPN, vind je nu op Spotify een speciale KPN LOVE playlist. De lijst bevat 27 liedjes, wat garant staat voor 102 minuten gevuld met liefde. 

Lees er meer over op de website.

 


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

2 reacties

Wat vervelend dat ik KPN geen email meer kan sturen. Dus dan maar op het forum.

 

Ik vind het zeer merkwaardig dat in de tijd waarin we leven en we beter en zuiniger met het milieu zouden moeten omgaan, kpn een brief stuurt om reclame te maken voor de gratis valentijn films die kpn aanbiedt. Te meer omdat je al automatisch daarover bericht krijgt via interactieve tv (!!!!!!).

 

Komop KPN dit is echt niet meer van deze tijd en complete verspilling. Overigens kregen wij 2 enveloppen van jullie…..

Reputatie 7

Hé Bart, goed punt. Wist je dat je in MijnKPN kunt aangeven dat je geen post meer van ons wilt ontvangen? Ook wij hebben veel liefde voor de natuur, en streven ernaar om alles en iedereen op een duurzame manier te verbinden. We proberen het iedere dag beter te doen voor mens en milieu. Dank voor je bericht, ik geef het door :)

Fijne Valentijnsdag, geniet van de films! :heart: