Beantwoord

Opnames uit menu verdwenen

  • 27 November 2020
  • 9 reacties
  • 164 keer bekeken

De opname knop is uit het menu verdwenen. Ook kan ik niet meer opnemen. Ik heb vorige week opnames uit en aan gezet omdat het 3 maanden gratis was. Geen idee of daarvoor ook al de opname knop uit het menu was. 

Alles geprobeerd. Gereset, software gedownload (100 keer want elke keer als ik het kastje uitzette begon die opnieuw ??) Zelfs iemand op de chat gehad. 

icon

Beste antwoord door Jasper van KPN 10 December 2020, 07:51

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

9 reacties

Reputatie 7
Badge +24

Ik heb vorige week opnames uit en aan gezet ...

Dan zijn ook alle bestaande opnames gewist. Daar bent u mee bekend?

Ja klopt dat wist ik. 

Reputatie 7

Hoi @VeraenGerard, welkom bij ons op het forum. Bij het uitzetten van het opnemenpakket verdwijnen de opnames inderdaad, de optie hoort er weer te zijn als het pakket weer actief is. Wanneer had je die precies opnieuw toegevoegd, is die inmiddels wel weer actief bij het pakket en kan je de opnames zien staan?

Als dat niet het geval is kan je jouw forumprofiel volledig invullen en een seintje geven, dan kan ik met je meekijken.

Dat wist ik idd. Maar omdat het 3 maanden gratis was en dat niet automatisch veranderd dacht ik zet ik hem even aan en uit. 

Het staat nog steeds niet in het menu. Wanneer ik het precies heb aangezet weet ik niet zie wel staan dat ik op 18-12 pas weer kan uitzetten. Ik had het via de MijnKPN site gedaan. 

Toevallig deze week Videoland aangezet via tv menu en dat werkte meteen na 10 min. 
 

 

Hoi @VeraenGerard, welkom bij ons op het forum. Bij het uitzetten van het opnemenpakket verdwijnen de opnames inderdaad, de optie hoort er weer te zijn als het pakket weer actief is. Wanneer had je die precies opnieuw toegevoegd, is die inmiddels wel weer actief bij het pakket en kan je de opnames zien staan?

Als dat niet het geval is kan je jouw forumprofiel volledig invullen en een seintje geven, dan kan ik met je meekijken.

Oh en ik heb zo goed als het ging ingevuld.

Reputatie 7

Het opnemenpakket is inderdaad actief bij het pakket @VeraenGerard, sinds 19 november al. Dat je het nog niet ziet in de menu schermen is gek dus. Ik heb hiervoor een melding aangemaakt naar een achterliggende afdeling, zodat zij voor ons kunnen kijken waarom de optie is verdwenen. Ik zal die melding ook voor je volgen, zodat ik je meer kan vertellen als er meer bekend is. Het kan ook zijn dat de specialisten contact met je opnemen voordat ik een update in de melding zie.

Reputatie 7

Hoi @VeraenGerard, ik zie dat de specialisten het Opnemenpakket hebben uitgezet en daarna weer aangezet. Je zou het nu ook weer in het menu moeten kunnen vinden, klopt dat?

Klopt, het staat er nu tussen. Heel fijn! Kan ik weer opnemen 😊

Bedankt ! 

Reputatie 7

Top, dat is goed om te lezen! Veel kijkplezier weer en als we nog iets voor je kunnen doen weet je ons te vinden.