Vraag

Pakket Internet en TV4k

  • 21 April 2019
  • 8 reacties
  • 284 keer bekeken

Reputatie 5
Badge +4
Goedemorgen,

Alleereerst allemaal een fijn Pasen.

Bij wie welke Moderator of web care specialist kan ik terecht om dit pakket te doen samenstellen, zoals ik nu ongveer als abbo heb Premium totaal vanaf 2015,, en daar afspraken overgemaakt waren. En wellicht overweeg een nieuw pakket te nemen.
Maar wil ook weten wat 4 K als meerwaarde telt, en welk apparatuur dan omgeruild wordt, en de vorige afspraken in stand blijft.
En zo ja of dat ook op mijn Philips tv kan en er ook meer aan heb, dan wat ik nu heb.
Of dat andere pakket neem die het meest wordt genomen?



Heb gisteren contact gehad met medewerker ( retentie ) Martin die dan ook een mooie aanbieding zou doorsturen naar mijn account,na mijn info dat hij zei dat er een mooi pakket gemaakt kon worden in mijn situatie , daar ik compleet ben , maar dat blijf even achterwege,zal natuurlijk door de paasdagen te maken hebben. maar telefoon en chat is dus niet bereikbaar bij KPN, dus doe ik het hier.
Graag jullie antwoord, en info, beter om dit anders via prive bericht te doen afdoen.
dat is beter te communiceren

8 reacties

Reputatie 7
Badge +21
Hoi @ronald58
Je tv-ontvangers worden omgeruild voor de witte 4K-ontvangers (maximaal 2)
Je krijgt dan twee-en-een halve 4K zenders er bij
Die halve dat is XITE 4k, deze mag naar mijn mening de naam 4K niet dragen, het zijn HD beelden, waarom dit 4K wordt genoemd is mij een raadsel.
Maar de andere twee zijn wel degelijk 4K zenders, of eigenlijk moet ik zeggen UHD zenders.
Insight UHD en Love Nature 4K
De laatste is mijn favoriete zender. 😸
Bedenk wel, heb je nog een oud abonnement waar Spotify bij in zit dan ben je dat wel kwijt.
Bij de nieuwe abonnementen zit het er niet standaard bij.
Je kunt het wel tegen een kleinere prijs erbij nemen.
Ook vast bellen zit er niet standaard bij, dat kost €1,- extra eventueel.
Behalve de mooiere look van de TV ontvanger en besturing via bluetooth laat voorgaande reactie al zien dat er weinig meerwaarde is. De zender Love Nature is nu ook in het gewone pakket in HD opgenomen. Is de Philips geen UHD toestel zal dit pakket behalve de mooiere look weinig meerwaarde hebben. Met de standaard ontvangers ziet het beeld op een uhd/4k tv er ook prima uit.

Op een paar evenementen na die in dit formaat zijn uitgezonden is er nagenoeg geen content.



Reputatie 7
Badge +28
Hoi Ronald, ik zie een notitie van Martin met de aanbieding. Hij heeft een collega gevraagd dit op de mail te zetten. Ik vermoed dat dit morgen gaat gebeuren.

Ik kan de bestelling ook voor je invoeren zoals afgesproken (Internet+TV € 62,50, vaste telefonie € 1, Spotify € 8,99, FoxSports € 9,99 = € 82,48, met 3 maanden korting van € 22,50), of we wachten even op de mail. Ik weet alleen niet wat je bedoelt met eerdergemaakte afspraken. Als ik je hiermee kan helpen, kun je dat dan toelichten in een privébericht? Anders maken mijn collega's dit met je in orde.
Reputatie 5
Badge +4
Bedankt Galdor 68 en huistijger

Voor jullie info en adviezen.

Inmiddels ben ik met iemand bezig van KPN ermee bezig.

Wat ik wel weten van jullie is of dat mijn Samsung Tv type Model UE46F6100 AW de HK kwaliteit ook heeft?
en zo niet de 4K kastjes beter zijn dan de arris 2952? wat beeld verkrijging.

Graag jullie antwoord in deze,

Groet ronald 58
Reputatie 7
De 4K Ultra-HD ontvangers zijn absoluut niet beter dan de Arris en Arcadyan t.a.v. de gewone zenders. Alleen voor de drie (!!!) 4K zenders heb je die nodig.
Persoonlijk zou ik absoluut niet kiezen voor het 4K abonnement, dat is mijns inziens weggegooid geld. €10,- per maand voor drie 4K zenders waarvan er waarschijnlijk maar één in jouw smaak valt.
Reputatie 5
Badge +4
Bedankt WJB,

Dan weet ik dat beter niet de 4K pakket kan nemen.
Zal dat met de medewerker overleggen die er mee bezig is.

Als ik zeker ook nog geen tv heb die 4 K ondersteunt, en het nog in de kinderschoenen staat zoals ik lees dat er maar 3 zenders dat uitzenden.
Reputatie 7
Het 4K aanbod is inderdaad nog marginaal. Zelfs bij Netflix is het aantal 4K titels nog zeer beperkt. Zelf heb ik deelgenomen aan de 4K Ultra-HD pilot en 4K Ultra-HD uitzendingen zijn echt fantastisch om naar te kijken maar helaas is het aanbod nog zo verschrikkelijk klein dat het, mijns inziens, nog absoluut geen zin heeft om een 4K abonnement te nemen.
Ik ben ook bang dat het nog best wel lang kan gaan duren voordat het 4K aanbod een acceptabel volume zal hebben gekregen.
De genoemde Samsung lijkt een Full HD model te zijn dus ook daarvoor niet noodzakelijk of praktisch. De enige reden dat ik het zou doen zoals gezegd is voor de looks en dan weer opzeggen maar de ontvangers houden 😈😁

Ik zie veel meer waarde in HDR techniek de kleuren, dan het aantal lijntjes en pixels, dat geschreven hebbende 2 gelijke filmpjes gekeken via Youtube twee schermen naast elkaar zelfde instellingen dan ziet dat 4K beeld er wel mooi uit. Of het gemiddelde content zoals het journaal of praatprogramma's zo een betere kijk beleving hebben laten we in dit topic maar even voor wat het is.

Reageer